Varázslatos falak 3D tapétával

Varázslatos falak 3D tapétávalA tapétázás ma már fel tudja venni a hagyományos falfestéssel, sőt, a 3D tapétáknak köszönhetően sokkal látványosabb, egyedibb falakat tudunk készíteni segítségével. A 3D hatású tapéták hasonlóak, mind a hagyományos tapéták. Ugyanúgy kell őket felhelyezni, ugyanúgy sima falakra van szükség hozzájuk, ragasztóra, és szakember tudja őket jól feltenni. A mintázatuk azonban úgy van kialakítva, hogy 3D hatású lesz a fal tőlük. Mondani sem kell, hogy festéssel ugyanilyen mintázatot létrehozni ugyan nem lehetetlen, de nagyon időigényes és költséges.

Gyakran összetévesztik a 3D tapétákat a 3D fali poszterekkel, azonban a poszterek egy nagy képet jelentenek, a 3D tapéta viszont a teljes falat befedi a rendes tapétákhoz hasonlóan. Emellett a 3D poszterek felrakása nagyon egyszerű, szakemberre sincs hozzá szükség, a tapétázás viszont már hozzáértést igényel.

A két lehetőség között a következők alapján lehet választani. 3D posztert akkor ajánlott alkalmazni, ha nem akarjuk az egész szobát díszíteni, hanem csak bizonyos falat, falrészletet. A 3D tapéta viszont akár mind a 4 falat befedheti, hasonlóan a hagyományos tapétákhoz.

A 3D tapétáknak köszönhetően lélegzetelállító szobákat lehet kialakítani, olyanokat, melyekre minden vendég, látogató garantáltan emlékezni fog.