Mit kapunk az egyes céges dokumentumok áráért?

Mit kapunk az egyes céges dokumentumok áráért?Egy cégnek működése során számos különböző dokumentumra lesz szüksége. Bemutatjuk a legnépszerűbb céges dokumentumokat és áraikat, hogy ki tudjuk választani azt, amelyikre szükségünk van.

A legolcsóbb dokumentum a névjegy lesz, ugyanis ez tartalmazza a legkevesebb információt. A cég nevét, formáját, székhelyét, adószámát, statisztikai számjelét és pénzforgalmi jelzőszámát tartalmazza csak.

A céges mérleg már egy kicsit drágább, és a cég adott évi mérlegét, pénzügyi információit (vagyonának összetételét, és ezek finanszírozási forrását) tartalmazza.

A következő szintet a cégkivonat jelenti, függően attól, hogy milyen formában van rá szükségünk. A legolcsóbb az egyszerű elektronikus forma, ugyanis ez csak egy kiküldött e-mailt fog jelenteni a szolgáltató számára. Ezt követi a közhiteles (papír alapú) és az Apostille változat. Mindegyik dokumentum ugyanazt tartalmazza, a cégjegyzék jelenleg is hatályos adatait, a különbség csak a hitelesítés szintje közöttük. Ha külföldön szeretnénk felhasználni, akkor pedig az Apostille cégkivonatra lesz szükségünk.

Ha nem csak a jelenlegi, hanem a cégjegyzékből már törölt adatokra is szükségünk van, akkor cégmásolatot kell beszereznünk. Cégmásolatból is létezik hiteles és közhiteles változat is, amik ugyanúgy a hitelesítési szintet jelölik, mint cégkivonatok esetén.