A kisbusz bérlés előnyei

A kisbusz bérlés előnyeiA nyári kiránduláskor, nyaraláskor döbbennek rá sokan, hogy a hétköznap is használt autójuk nem alkalmas arra, hogy az egész családot elvigye nyaralni. Egy nyaralásért természetesen nem sokan fognak egy újabb, nagyobb autót venni, hanem más megoldás után kell nézni. Ilyen megoldás a kisbusz bérlés.

Kisbusz bérlés helyett autót is lehet bérelni, de általánosságban elmondható, hogy ha a saját személyautótokba nem fértek be, akkor jó eséllyel egy bérelt autóba sem fogtok kényelmesen. A kisbuszok azonban több férőhellyel, nagyobb térrel rendelkeznek. A 9 személyes kisbuszok vezethetők személyi autóhoz való B kategóriás jogosítvánnyal, így mindenki, aki autót vezethet, ezeket a kisbuszokat is vezetheti.

A kisbusz kölcsönzése árban magasabb lesz, mint egy személyautó bérlése, de kényemben semmivel nem lesz rosszabb, és sokkal több hely fog rendelkezésetekre állni. Először is, egy kisbuszban akár 2 család is elfér, így ha egy másik családdal nyaraltok, eloszthatjátok a költségeket. A minőségi kisbuszokat klímával, kényelmes ülésekkel, rendszeresen karbantartott, szervizelt állapotban lehet bérelni, így az utazás is ugyanolyan jól telik, mint személyi autók esetén. A kisbuszok ráadásul nagyobb csomagtartóval is rendelkeznek, mint a személyi autók, így attól sem kell félni, hogy a nyaraláshoz szükséges ruhák, eszközök nem fognak beférni.