Megéri a lézeres szőrtelenítés ára?

Megéri a lézeres szőrtelenítés ára?Ha szőrtelenítésről van szó, akkor egyre többen érdeklődnek a lézeres szőrtelenítés iránt. A technológia sikerével mindenki egybehangzóan együtt szokott érteni, azonban a lézeres szőrtelenítés ára sokak számára magasnak tűnik, különösen a borotválás, gyantázás alacsony áraihoz képest, mégis egyre többen választják ezt a módszert.

A hagyományos szőrtelenítő kellékek, pl. a borotva, a szőrtelenítő krém vagy a gyantázáshoz szükséges kellékek beszerzése, pár ezer forintból ki szokott jönni. Ezt a pár ezer forintot azonban rendszeresen ki kell fizetni, mert borotválni pár naponta, szőrtelenítő krémet használni 4-5 naponta, gyantázni pedig 3-4 hetente kell, ha sima bőrt szeretnél magadnak. Ahogy telnek a hónapok, évek, ezek a költségek összeadódnak. A lézeres szőrtelenítés jóval drágább, a kezelés sorozatok több százezer forintba kerülnek általában, azonban az első kezeléssorozatot követően később már csak emlékeztető kezelésekre kell járni, évente párszor, és elérhető a szinte végleges szőrtelenítés.

Nem csak anyagilag érdemes azonban vizsgálni a lézeres szőrtelenítés előnyeit, hanem a kényelmi szempontokat is érdemes figyelembe venni. Először is rendkívül sok időt lehet megspórolni ezzel a módszerrel, mert amíg borotválni pl. hetente kell, addig a lézeres szőrtelenítést a kezdeti kezeléssorozat után csak hónapokkal később kell újra elvégezni, és akkor is csak egyszer-egyszer.