Mire van szükség reptéri parkoló foglaláshoz?

Mire van szükség reptéri parkoló foglaláshoz?A reptéri parkolók nagyon népszerűek az autósok körében, mivel a reptérhez nagyon közel lehet kiváló parkolót találni, és anyagilag is nagyon jól megéri ezt a lehetőséget választani. A reptéri parkoló foglalás menetét, tudnivalóit fogjuk a cikkünkben megvizsgálni.

Amire természetesen mindenképpen szükség van a foglaláshoz, az az utazás időpontja. Általában egy tól-ig időpontot kell megadni. Ezt szerencsére szinte mindig lehet tudni előre, mert az utazás ideje előre ismert szokott lenni. Emellett azt kell megadni, hogy milyen járműnek szeretnénk parkolót foglalni, mert a nagyobb járműveknek adott esetben drágább lesz a parkoló.

A parkolási árat meghatározza még, hogy fedett parkolóra van-e szükségünk, vagy a fedetlen megfelel. A fedett valamennyivel drágább szokott lenni, de persze jobb védelmet jelent az autónak.

Amivel több a reptéri parkoló a hagyományos parkolóknál, hogy általában a parkolási díjban az is benne van, hogy miután leraktuk az autót, kivisznek minket a reptérre, amikor pedig visszaérkezünk, akkor a reptéren várnak minket, hogy visszaszállítsanak. Ehhez meg kell tudni adni vagy a járatszámot, vagy az indulási és érkezési terminálokat az indulási és érkezési időkkel együtt.

Ezeken kívül több parkolónál lehetőség van plusz szolgáltatások igénybevételére is, melyeket sokszor előre le kell foglalni. Ilyenek lehetnek pl. az autó tisztítás, vagy az autó pár naponkénti járatása a parkolás ideje alatt.