Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Young G: Lányok az utcáról
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 5 ):
Értékelj te is:
Young G: Lányok az utcáról Young G: Lányok az utcáról
2012-02-29 08:19:00

A rapper, akit egykor VV Bécinek hívtak, a hétvégén forgatta le harmadik klipjét.

Béci egy hatalmas házibulit képzelt el harmadik videójához. A megvalósításban a haverok mellett a Stereo 2.0 legújabb klipjét is megálmodó Studio X-es srácok is segédkeztek - ám nem ez adja majd az új dal igazi sava-borsát. Az egykori villalakó a Nyugati téri aluljáróban is toborzott szereplőket a forgatásra. A rendhagyó castingon természetesen a Tabu Tv stábja is jelen volt.

"Nagyon nehéz mostanában klipforgatásokra összetoborozni az embereket, mind lányokat, mind srácokat. Régebben, ha valaki azt mondta, hogy videóklip-forgatás lesz - volt, hogy egy Junior klipbe, vagy valahova el tudtunk jutni - az nekünk egy olyan lehetőség volt, amit nem hagyhattunk ki. Most meg folyamatosan mondják vissza az emberek, betegség vagy ez-az miatt, és ezért úgy döntöttünk, hogy lejövünk ide, és az utcáról szedjük össze a lányokat és a srácokat, hátha így sikerül még egy-két embert toboroznunk." - mesélte Young G, miért is kellett a forgatás előtti napon bevetni magunkat az aluljárókba, ahol ugyan a többség vevő volt a szokatlan szórólapozásra, de olyanok is akadtak, akik már a meghívót nyújtó kéz láttán is menekülőre fogták a dolgot. "Azt vettem észre, hogy ha papír ötszázas is lenne nálad, és azt osztogatnád, attól is paráznának, annyira benne van az emberekben ez a szórólapos sztereotípia."

Persze a másnapi forgatásról sem hiányozhattunk, ahol örömmel hallottuk, hogy a szokatlan szereplőválogatás teljesen bevállt: "Az utcáról szedett srácok és leányzók többen jöttek, mint azok, akiket célirányosan hívtunk meg." - hallhattuk a Legnagyobb előadójától, aki a buli-klip történetét is felvázolta pár mondatban a Tabu Tv kamerái előtt: "Lesz egy pizzafutár srácunk, akit picikét elbutítunk, félrefésüljük a haját, szemüveget adunk rá, meg ilyenek - ő jön befelé, és a csajok meg szétszedik, mert imádják a pizzáját. Közben pedig egy hatalmas buli lesz. Hamarosan megérkezik Dj Revolution is, aki a házibuliban fogja pörgetni nekünk a zenét." A végeredményre a tervek szerint nem kell sokat várniuk a rajongóknak - a Játssz velem! március közepén startol a zenetévéken.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Marosi Péter 2012-03-02 13:37:48
Szerintem ez nem a nyugati aluljárói lányok munkakereséséről szólt, hanem kicsit másról. De ha te házi bulit szervezel, csak rajta! Egyébként nyugati aluljáró is elég forgalmas és rendes lányok is átmennek ott egyik helyről a másikra.
Kiss Csaba 2012-03-02 11:52:01
jártál már a nyugati aluljáróban? elég sokan dolgoznak ott --- illetve, hogy is mondjam, ööö, várják a melót :-)
2012-03-01 22:12:39
Ez tapasztalat, Csabi? :D
Niczuly Katalin 2012-03-01 18:23:57
:)
Kiss Csaba 2012-02-29 13:27:31
Ez mondjuk ahhoz képest jó teljesítmény, hogy a Nyugatinál a legtöbb lányért fizetni kell...
Marosi Péter 2012-02-29 11:50:38
Jó sok csajt szedtek össze az aluljáróból. :D

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata