Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
VV Katka finoman megkérte a pasija kezét!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.25 / 4 ):
Értékelj te is:
VV Katka finoman megkérte a pasija kezét! VV Katka finoman megkérte a pasija kezét!
2010-05-10 13:53:25

A Való Világ szőke démonja már két és fél éve él együtt egy fiúval, akivel olyannyira komolyak a szándékai, hogy finoman megkérte a kezét...

Malis Katalinról mostanság nem hallhattunk túl sokat az újságokban, de ez nem azt jelenti, hogy nem is történt vele semmi, sőt! Katka a már két és fél éve tartó párkapcsolatát szeretné sokkal szorosabbra fűzni, és ennek érdekében már meg is tette az első lépéseket. "Tervezünk, de néha csak én tervezek. Nem hiszem, hogy Ő élné az életét nélkülem, de miután én nő vagyok, és mióta megszülettem, már azóta nagy fehér ruháról, és oltárról álmodtam!" - meséli a tabutv.hu riporterének VV Katka, aki nagyon szeretné már végre kimondani a boldogító igent.

"Én hiszek a házasságban, mert azt gondolom, hogy az lehet egy párkapcsolatnak a megkoronázása. Nálunk úgy volt, hogy az anyukám megkérte az apukám kezét, a keresztanyám megkérte a keresztapám kezét, és a jövendőbeli anyósom is megkérte a jövendőbeli apósom kezét!" - beszél lelkesen a családi hagyományokról Katka, aki a Tabu Tv videójában nagy bejelentést tett.

"Múltkor hazafelé tartottunk éppen, ültem az autóban, és csak annyit mondtam a Bencének, hogy, ha mondjuk jövőre is ennyire szeretjük egymást, akkor összeházasodunk?! Majd vezetett tovább, és mondta, hogy persze. De ez nem zárulhat le így! Nem hagyom magam...!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Katka, akivel a Trattoria Venezia étterem megnyitóján beszélgettünk.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Szabis 2010-05-10 21:36:52
Olasz étterem és kínais díszlet? xD Érdekes! xD Amúgy régen láttam már ezt a csajt! :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata