Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
VV Évánál betelt a pohár - beperli a Blikket!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.95 / 226 ):
Értékelj te is:
VV Évánál betelt a pohár - beperli a Blikket! VV Évánál betelt a pohár - beperli a Blikket!
2012-03-27 12:00:00

Az újság tegnap hozta le a hírt: Éva csikket nyomott el lány karján, őt pedig hajánál fogva rángatáák a földre. Az ex-villalakó szerint mindebből semmi sem igaz, és attól sem riad vissza, hogy perre vigye az ügyet.

"Rettentően ideges vagyok! Arra keltem föl, hogy a barátnőm azzal hívott fel, hogy ne nézzem meg nagyon az újságokat, mert nagyon negatívan vagyok beállítva: Állítólag elnyomtam valain egy cigicsikket, és engem megtéptek, a földön húztak a hajamnál fogva, és megrugdostak, vagy valami ilyesmi!" - mesélte Éva a tabutv.hu-ra klikkelőknek, hozzátéve, hogy a napilap, ami lehozta a cikket, nem hívta fel őt, nem kérdezték meg a történtekről. A VV4 játékosa azt is nehezményezte, hogy csupán annyit tudni, hogy "Blikk információ", és nincs aláírva, ki a cikk szerzője. Mindezek miatt döntött úgy, hogy fogad egy ügyvédet, és beperli a lapot!

"Rólam több fotó is készült, ami a Facebook-oldalamra is fel van téve, és semmi olyan nem látszik rajtam, hogy például ne lennék józan, vagy ne lennék tudatomnál. Igen, elfogyasztottam egy vagy két koktélt, de ez már nagyon unalmas, hogy mindig rólam jelenik meg, hogy pohárral a kezemben láttak! Akárki, akármelyik celeb megiszik valamit, róla sose jelenik meg ilyen cikk, csak rólam." - magyarázta Éva a Tabu Tv stábjának, aki szerint sokszor vehemens természetének és hangerejének köszönheti, hogy ráfogják: ivott.

Éva ezek után kameránk előtt hívta fel egy barátnőjét, aki szintén ott volt az említett eseményen. A telefonbeszélgetés - melyben a barátnő is megerősítette, hogy semmilyen hasonló incidens nem történt - szintén megtekinthető videóriportunkban.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Marosi Péter 2012-03-28 10:35:01
Ha már úgy kezded a mondani valódat, hogy SEMMITMONDÓ VV-s riportokat nézek, lehet, hogy az utcáról, vagy esetleg veled érdekesebb riportokat csinálnának. Na de ne bántsuk annyira egymást. De azért megjegyezném, hogy jó lenne esetleg olyan rendezvényekről tudni, ahol esetleg találkozhatnánk a kedvenc sztárjainkkal. Egyébként így utólag végig gondolva teljesen igazad van, hogy felvetetted ezt a kérdést, mert most már Tabu TV-ben túl sok a SEMMITMONDÓ VV-s nyavalygás. Egyébként én is kíváncsi lennék arra, hogy az emberek mit szolnak a sztárokhoz, amit a média gyárt le nekik és melyik sztárról tudnának meg esetleg többet.
Kováts Édua 2012-03-28 09:12:51
Veled interjút? ennyi erővel bárkivel lehetne csinálni, az utcáról lehetne hozni az embereket. szerintem az lenne a semmitmondó, mert szerintem te sem vagy érdekesebb, mint bármelyik civil ember. semmi rendkívülit nem csinálsz.
Marosi Péter 2012-03-27 19:45:29
Elég jó kérdést tettél fel nekem Édua! De azért mégsem én mondtam, hogy SEMMITMONDÓ VV-s riportokat nézek. De a Tabu tv-n a riportokat megnézem. Arról nem tehetek, hogy SEMMITMONDÓ VV-s riporttal van tele, csak ami eszembe jut azt csak leírom. Ha érdekelne az, hogy a sok SEMMITMONDÓ VV-s riporttól többet érek, akkor dumáld rá Tabu TV-t, hogy csináljanak velem riportot. Kérdésedre válaszolva fontos papírok után rohangálok, mert nemsoká kell felülvizsgálatra mennem és bizonyos helyekről sajnos nem tudom beszerezni azokat a papírokat, amikre szükségem lenne. Ezen kívül szüleimnek rengeteget segítek és gondozom itthon az állatokat és ezeken felül munkát keresek, amit el tudnák végezni. Szóval zajlik körülöttem az élet és azon vagyok, hogy találjam meg magamnak azt, életformát, amiben igazán jól érzem magam. Nem tudom, hogy még mi érdekelne, de írjál Tabu tv-nek egy levelet és hátha érdekesebb riportot csinálnának velem, mint a sok SEMMITMONDÓ VV-s riportok. Ja és azon gondolkozom, hogy májusban kéne csinálni egy bulit, de most per pillanat úgy néz ki, hogy mégsem úgy jön ki a dolog, amire számítottam. De se baj! Addig is sok víz lefolyik a Dunán. Még egy dologról nem beszéltem, ami talán fontos is lehet. Megcsináltam a Tabu tv rajongói chatjét ahol mindenkit sok szeretettel várok. Az oldalt megtalálod http://tabuchat.5mp.eu oldalon. A Tabu tv rajongói hangos chat serverje az én számítógépemről fut, az írós chat más szerveren van. A Hangos chat indítása este 6 órától azért van, mert nem biztos, hogy nap közben biztosan megy a számítógépem. Szóval nem unalmasak a napaljaim! Minden nap történi valami új és érdekes! Szerintem biztos eleget írtam, hogy lásd, hogy nem a SEMMITMONDÓ VV-s riportokat nézem állandóan. De ha neked és másnak kedve van feljönni a chatre megbeszélni a nap eseményeit és elmondani, hogy igazán melyik sztár, vagy celeb tetszik, neki azt szívesen látom. Még egy dolog! A Tabu tv rajongói chat hangos chatre úgy tudsz feljönni, ha letöltöd a TeamSpeak programot. Most már biztos elég sokat írtam! De van még ezen kívül sok minden érdekes dolog, mert mondtam, hogy minden nap más dolog történik, de addig is maragyon az én dolgom.
Kováts Édua 2012-03-27 18:13:15
És te Péter? Csinálsz valami mást is, vagy egész nap a SEMMITMONDÓ VV-s riportokat nézed??? Ha ennyien unalmas, akkor ne itt lógj egész nap, hanem mutasd meg, hogy kell értelmeset csinálni...
Marosi Péter 2012-03-27 12:44:40
Mindegyik VV-nek feltűnési viszketegsége van? Akár hány VV-s riportot láttam mindegyik olyan semmit mondó volt. Vajon csinálnak valami értelmeset, vagy nem? A BLIKK-röl csak annyit, hogy az egy olyan újság, hogy a balhét keresi, és ha talál, valamit gyönyörűen ki tudja fényezni, akár igaz, akár nem. Évikének meg csak annyit, hogy ha egy gagyi valóság showba részt vet, most már összeszedhetné magár, mert elég tragikus mindig a nyavalygásait hallani.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata