Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Viktória - A zürichi expressz
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 4 ):
Értékelj te is:
Viktória - A zürichi expressz Viktória - A zürichi expressz
2014-09-29 11:09:44

A Szemrevaló keretén belül mutatják be hazánkban a Viktória című filmet, melyben a magyar prostituáltak svájci életébe nyerhetünk bepillantást. A megrázó alkotás forgatókönyvírójával, Maros Annával beszélgettünk.

Több nemzetközi filmfesztivál után Magyarországra is megérkezik a hazai amatőr és profi szereplőkkel forgatott, svájci finanszírozású Viktória - A zürichi expressz, mely a forgatókönyvíró elmondása szerint egy olyan fontos tabutémát vesz górcső alá, amivel még a XXI. század hajnalán sem foglalkozunk eleget. A film ugyan nem igaz történet, ám nem is fikció: valahol a kettő határán egyensúlyoz.

A film középpontjában a Zürichbe prostituáltnak érkező Viktória áll, akit a színészkedés terén még amatőrnek számító modell, Farkas Franciska alakított (Maros Anna elárulta, több okból is megvalósíthatatlan lett volna, hogy valódi prostituáltak szerepeljenek a Viktóriában, bármennyire is az ő történetük...) - míg partnerei a filmvásznon sem ismeretlen Nagy Zsolt (Kontroll, Szezon) és Stefanovics Angéla (Libiomfi) voltak.

"Én nem vagyok a tiltás híve. Nem szeretném, ha a prostitúció be lenne tiltva, csak azt, hogy aki ezt a munkát vállalja, készüljön fel, ez mit jelent! Még szeretnék a jövőben is pár dologgal foglalkozni a prostitúciót érintően, nem csak film téren. Jelenleg is rengeteg lány van, aki külföldön dolgozik, és nagyon fontos, hogy odafigyeljünk rájuk, beszéljünk a témáról, próbáljunk megoldásokat találni. Aminek nem látom értelmét, hogy elhallgatjuk ezt a témát..." - magyarázta Maros Anna.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata