Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Veres Robi diákszállót nyitna
Szavazz a videóra
Értékelés (4.9 / 10 ):
Értékelj te is:
Veres Robi diákszállót nyitna Veres Robi diákszállót nyitna
2009-12-16 08:46:50

A Csillag Születik freestyle rappere tudja, hogy számára nem tarthat örökké a zenélés, ezért már most azon töri a fejét, hogy mihez kezd ezek után. Mc Dc a Tabu Tv riporterének elárulta: ha Ő nyerné meg a versenyt, akkor azonnal egy diákszállót nyitna egy ismerősével. Robi már nagyon régóta tervezi a diákszállóját, és már szinte maga előtt látja, hogy hogyan fog kinézni.

"Én vállalkozni szeretnék ebből a pénzből, ha megnyerem, úgyhogy igencsak sokat számítana. Persze, ha nem nyerem meg a versenyt, akkor is megy a maga útján az életem, akkor is lesznek fellépéseim és vonnak most már egyéb munkáim is alakulóban" - meséli a tabutv.hu riporterének Veres Robi, aki nem aggódik a sorsa miatt.

Mc Dc a nyeremény pénzből egy barátjával együtt szeretne vállalkozni, de azt mondja, hogy ha nem Ő lesz a befutó, akkor sem veszett oda semmi, csak tovább fog tartani a kivitelezés. "Egy barátommal Hostelt szeretnénk nyitni. A Hostel az külföldi diákoknak szállás Magyarországon. Semmi puccozás, csak két nagy szoba jól berendezve, igazból olcsón, de mégis egy szállásszerűség" - mondta el a Tabu Tv videójában a freestyle rapper, aki már jó ideje tervezi a dolgot.

"Tudom, hogy egyszer ez végretér. A rappelést nem lehet a végtelenségig csinálni, és ha véget ér, akkor szeretném a jövőmet bebiztosítani" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Veres Robi, aki R. Kárpáti Péterrel érkezett arra a rendezvényre, ahol vele beszélgettünk.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata