Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Vastag Tomi: Hirtelen döntésből szerelem
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 8 ):
Értékelj te is:
Vastag Tomi: Hirtelen döntésből szerelem Vastag Tomi: Hirtelen döntésből szerelem
2011-07-13 14:00:00

Vastag Csabát és testvérét, Tomit kérdezte a Tabu Tv riportere a helyes állattartásról, a beszélgetés közben előkerültek régi történetek is.

"Volt egy kiskutyánk még régebben, aki sajnos pont egy kullancscsípés miatt hallt meg. Szerintem az állatokkal is pont úgy van, mint az emberekkel, hogy akkor veszed észre a fontosságát, hogyha már a hiányát érzed. Ez egy nagyon nagy fejbekólintás és lecke volt az egész témára nézve, hogy fontos dolog odafigyelni az állatokra. Azóta is a testvéremmel saját ügyünknek tartjuk a kutyáknak a megfelelő gondozását és a védelmét. Úgy kell vigyázni rájuk, ahogy, megérdemlik." - mesélte Vastag Csaba a tabutv.hu riporterének.

"Egy dolog biztos, hogy az én kutyámat nem vásároltam, hanem egy nagy szerencse hogy pont hozzám került. Hírtelen fellángolásból került hozzám. Egyik nagyon jó drága barátoméknál született három helyett tíz kiskutyájuk. Hétnek találtak gazdát, kettőt megtartottak, de a tízedikkel már abszolút nem tudtak mit kezdeni. Mondtam neki, hogy najó úgyis itt vagyok, a közelben majd én elviszem. Hírtelen döntésnek indult és egy nagy szerelem lett belőle úgy hogy minden a legnagyobb rendben." - mondta a Tabu Tv riporterének Vastag Tomi, aki már egy jó ideje felelős állattartó.

"Minden kis állat aranyos, aztán amikor kiderül, hogy nem egy tacskót, hanem egy rottweilert vettünk a panelba, akkor elgondolkodtató a tartása. Nagyon nem mindegy, hogy ha hazaviszünk egy állatot, akkor azt csak egy hétig gondoljuk komolyan, hanem utána addig ameddig tudjuk. Már a legelejétől kezdve tudatosan kell gondolkodni ebben a témában." - számolt be riporterünknek a helye állattartásról Csaba.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Niczuly Katalin 2011-08-18 02:02:56
Kedves pasik vagytok:)
Oláh Alexandra 2011-07-15 10:24:29
inkább beszéljenek a kutyákról, meg az állatokról, minthogy azt kelljen éjjel nappal hallgatni, hogy nincs fellépés, van fellépés, megerőszakolták, nincs pénze egyebek...
Divinyi Anikó 2011-07-14 13:16:44
mindig örülök,ha hírességek ilyen fontos dolgokról beszélnek...és nem a saját hülyeségeiket sorolják..imádom a kutyikat..:D
Berni Varázs 2011-07-14 07:56:35
olyan tenyérbemászó feje van ennek a gyereknek :/

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata