Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Varga Viktor maga alatt - A szakítás kulisszatitkai
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 4 ):
Értékelj te is:
Varga Viktor maga alatt - A szakítás kulisszatitkai Varga Viktor maga alatt - A szakítás kulisszatitkai
2014-09-15 11:22:12

Varga Viktornak úgy tűnik nem csak pár hónappal ezelőtt megjelent klipje, de magánélete kapcsán is aktuális a kifejezés: Újratervezés. Az énekes szakítását egy ország nézhette végig az Édes életnek köszönhetően. Pár nappal az adás után mikrofonvégre kaptuk Viktort, és kifaggattuk, hogy érzi magát most.

Varga Viktor és Cinthya Dictator sokáig a hazai sztárvilág nem csak legextrémebb párjának számítottak, de úgy tűnt: a sok összeveszés-kibékülés ellenére tökéletes az összhang köztük. Sokaknak pont ezért okozhatott meglepetést, hogy a korábban már esküvőt tervezgető pár az Édes élet forgó kamerái mellett döntött úgy: innentől külön folytatják tovább. Az énekest a FitBalance sajtótájékoztatóján faggattuk: mi is áll a szakítás hátterében - illetve most tényleg szakítottak, vagy csak egy újabb ideiglenes összekapásnak lehettünk szemtanúi?

"Fél éve már nem úgy megy a dolog, mint ahogy az elején, hogy egymást emeltük fel - most inkább már lefelé tartott a kapcsolat. Most azt éreztük, hogy mivel mindig együtt vagyunk és mindig mindent együtt csinálunk, mi van, ha egy picit külön leszünk..." - magyarázta a történteket Viktor, akinek eddig - szerencsére - ideje sem volt az elmúlt napok érzelmi részével foglalkozni, hiszen a különköltözés minden idejét felemésztette. "Öt napon keresztül napi két órákat tudtam aludni, és egy pillanatom nem volt, hogy ezen gondolkozzak. Most, hogy készen van a lakás... ma zuhantam meg." - vallotta be.

Viktor ennek ellenére bizakodó - drukkolunk neki mi is - hisz, mint mondta, még bármi történhet: "Mindenre van esély. Meg kell várni, hogy az élet eldöntse..."


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata