Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Utazás a modern konyhatechnika világába
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
Utazás a modern konyhatechnika világába Utazás a modern konyhatechnika világába
2014-06-16 12:27:48

A palacsintasütőtől a dagasztó gépeken át az asztali tűzhelyekig szinte mindent megtalálunk a Gasztrokernél - azaz ha konyhatechnikáról van szó, mi már tudjuk, hová kell mennünk!

A Gasztroker Magyarország egyik első gasztronómiai importőreként több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari konyhatechnika területén, legyen szó akár kisgépekről, akár teljes nagykonyhai kivitelezésről. Cégük családi vállalkozásként indult, talán ennek is köszönhető, hogy a mai napig élen járnak a vásárlóbarát szemlélet alkalmazásában: számos gyár területi képviselőjeként kiválóan ismerik nem csak az igényeket, de a legmodernebb berendezéseket is, ugyanakkor arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy az általuk kínált gépek gyártói megfelelő szervíz-hátteret biztosítsanak, hiszen már egy kisebb vállalkozás esetében is komoly kiesést jelenthet, ha egy meghibásodott gép szerelése, karbantartása nem zajlik gördülékenyen.

A minőségi termékekkel természetesen összességében pénzt és időt takarítunk meg magunknak és vállalkozásunknak - vezessünk akár mobil büfét, akár többszáz fős éttermet. "Nálunk nem csak a vásárlásig fontos az ügyfél - igyekszünk a vásárlás után évekig (akár évtizedekig!) követni annak tevékenységét és segíteni, hogy hatékonyan tudja üzemeltetni a készülékeinket. Rendelkezésére állunk a vásárlónak a későbbiekben is - ahogy tettük azt az eddigi években is." - avatta be stábunkat a Gasztroker üzletpolitikájába Varga Dávid ügyvezető.

A Gasztroker termékeit a www.gasztroker.hu honlapon lehet megtekinteni és megrendelni - de akár pécsi bemutatótermükbe is el lehet látogatni!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata