Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Tündérek és manók mesebirodalma...
Szavazz a videóra
Értékelés (3 / 2 ):
Értékelj te is:
Tündérek és manók mesebirodalma... Tündérek és manók mesebirodalma...
2014-06-19 08:18:00

A tündérek és koboldok világa ugyan a legtöbbeknek itthon egyet jelent a gyermekkorral, ám tőlünk nyugatabbra (elsősorban Angliában valamint az íreknél) igen nagy kultusznak örvendenek. Talán ennek is köszönhető, hogy szinte nincs olyan család, aki ne tartana otthon egy-egy szerencsehozó, vagy álomőrző figurát.

Országjáró stábunk ezúttal Egerben járt, ahol a Figurashop vendégeiként nyerhettünk bepillantást egy varázslatos mesebirodalomba, amit szépséges tündérek és játékos, falevelek közt, kövek alatt megbújó koboldok és zord sárkányok népesítenek be. Természetesen nem a következő Wald Disney mozi kellékeit soroltuk el, hiszen sokaknak a hétköznapjait itatja át ez a varázslatos világ. A legenda úgy tartja, hogy a koboldok a növények és a virágok szépségét őrzik, és ha otthont adunk nekik, szerencsével hálálják meg. A tündérek az álmainkat őrzik, a sárkányok pedig védelmezők. Persze emellett csodálatosan kidolgozott, kézzel festett dísztárgyak is, így aki kevésbé fogékony az ezotériára, az is nyugodtan csemegézhet a figurák közül...

Szántó Gabriella, a Figurashop tulajdonosa elmesélte stábunknak, egy angliai utazás alkalmával vette meg első koboldját - és bizony szerelem volt első látásra, hiszen az elsőt újabb és újabb jövevény követte. Mára boltjában többezres árukészlet van, de személyes gyűjteménye is szépen gyarapodott az elmúlt egy évtizedben.

Aki szeretne birtokában tudni egy-két szerencsehozó lényecskét - vagy megajándékozná szeretteit egyel - az keresse fel a boltot Egerben, a Dobó utcában, vagy a www.figurashop.hu oldalon!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata