Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Takács Nikolas templom turnét szervez
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 1 ):
Értékelj te is:
Takács Nikolas templom turnét szervez Takács Nikolas templom turnét szervez
2011-10-12 08:00:00

Takács Nikolassal találkozott nem rég a Tabu Tv stábja egy rendezvényen, ahol kiderült milyen tervekkel készül az adventi ünnepekre az énekes.

"Indul egy adventi turné sorozatom, ami a templomokban lesz. Zenekaros lesz és azt hiszem, olyan tizennyolc állomásos lesz. Nagyon meghitt lesz és ugye pont az adventi időszakban kezdődik majd. Nagyon várom ezen kívül még a nagy koncertet, ami december negyedikén lesz és az egyik nagy érdekessége az, hogy lesz egy világsztár." - mesélte a tabutv.hu riporterének Nikolas, aki a későbbiekben elárulta, hogy énekoktatásra adta a fejét.

"Elkezdtem ismét tanítani. Kurzusokat tartok egy iskolában, ami az én énektanáromé. Fiatal tehetségeknek próbálok átadni valamit abból a sok tapasztalatból amit én szereztem. Nagyon sokat dolgozom szerencsére, készítjük az új anyagokat." - számolt be a sztártévé riporterének az énekes, aki szerint nem olyan fontos a magánéletről beszélni.

"Az országban olyan nagyon sokan szeretnek beszélni a magánéletükről, hogy ennek pont az ellentettje vagyok. Arról szeretek beszélni, ami én vagyok és ami érdekes lehet. Amíg megveszik a lemezemet és megveszik a koncertjegyeket, addig nem érdekel, hogy nem milyen videó kerül ki rólam." - meséli a Tabu Tv videójában Takács Nikolas.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata