Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Szőlőszemekkel dobálózó celebek az Újlaki Mulató megnyitóján!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.35 / 17 ):
Értékelj te is:
Szőlőszemekkel dobálózó celebek az Újlaki Mulató megnyitóján! Szőlőszemekkel dobálózó celebek az Újlaki Mulató megnyitóján!
2010-09-22 11:36:08

Eddig sosem látott hangulattal nyitotta meg a kapuit Óbuda legújabb szórakozóhelye.

Szüreti hangulattal és rengeteg celebbel nyitotta meg kapuit Óbuda szívében a legexkluzívabb élőzenés szórakozóhely, az Újlaki Mulató. A rendezvény házigazdája Papp Gergely volt.

Rengeteg sztárvendég látogatott el a legújabb, exkluzív élőzenés szórakozóhely, az óbudai Újlaki Mulató megnyitójára szeptember 11-én. Papp Gergely, az esemény házigazdája olyan sztárokat üdvözölhetett, mint Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Lola, Baronits Gábor, Brunner Márta, Erdőhegyi Brigitta, a Fashion Monkeys, Mike Big B, Rácz Zsuzsi, a Tabu TV újdonsült riportere, Szecsődi Károly, Danny Blue, Ács Bálint, Brózik Klári, Csomor Csilla, vagy Dopeman. A szüreti hangulatú celeb vetélkedő mellett olyan fellépők szórakoztatták a vendégeket, mint Sárközi Anita, Mészáros Árpád Zsolt, az X-faktoros Vastag Csaba és Kefír, de fergeteges retro-hangulatot varázsolt a meghívott Elvis imitátor is.

- Remekül érzem magam, örömmel fogadtuk el a meghívást Károllyal együtt - mondta el a megnyitón Kiszel Tünde, aki egy csodálatos, rózsaszín ruhakölteményben érkezett, kitűnve ezzel nem csak a színe, de rafinált szabása miatt is a tömegből. - Izgatottan várjuk a vetélkedőt, remélem, mi nyerünk Károllyal, nagyon jó párost alkotunk!

A vetélkedőt ugyan nem Tündéék nyerték, de remekül teljesítették a vicces, néhol pikáns feladványokat. Az Újlaki Mulató megnyitóján Dopeman mellett - aki ezúttal feleségével érkezett - nem kis feltűnést keltett a Lola-Baronits Gábor kettős is, akik korábban még nem mutatkoztak egy párként a nyilvánosság előtt. Szecsődi Karcsi is igyekezett rácáfolni a meleg vádakra, hiszen két csinos hölggyel érkezett, egyik kísérője a Neo Tones egyik alapító tagja, Noémi Virág volt. Karcsi egyébként a megnyitón inkább decens, mint vadító külsővel hódított, ám a hölgyvendégek figyelmét így sem kerülhette el.

Szintén nem kis figyelem követte Szabó Zsófi két partnerének mozdulatait, hiszen a gyönyörű szívésznő az Édesnégyes két riválisát, Krisztiánt és Kristófot hozta el magával az Újlaki Mulató megnyitójára. Bár a műsorban úgy tűnt, a két fiú nem kedveli egymást, a pult mellett meghitt sörözgetéssel és kellemes beszélgetéssel töltötték az estét. Ezen az estén a két fiú közül végül Kristóf győzött, hiszen ő lett Zsófi bevállalós partnere a celebvetélkedőn, így Krisztián megint lemaradt egy orrhossznyival. A neves fellépők és a sztárvetélkedő után sem unatkoztak a vendégek, hiszen DJ Norbi csapott a lemezek közé és fergeteges retrodisco hangulatot varázsolt, ami egészen hajnalig kitartott, Csomor Csilla legnagyobb örömére, aki az ifjú sztárokat megszégyenítő módon ropta a táncot fáradhatatlanul.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Kiss Miki 2011-03-09 15:08:29
jó h nem tojással:D
hihi
Galcsik Nikoletta 2010-12-01 20:56:05
Vicces :D:D
NightBlood CukrozottSzívroham 2010-10-11 16:23:16
elvannak...
Miksi Mari 2010-09-22 16:16:33
Szabo Zsofi meg szinésznő nem lehet hiszen nem végzett Szinmüvészeti Egyetemet egyáltalán leérettségizett valamikor is?
Miksi Mari 2010-09-22 16:15:17
a vénasszony már megint ott van. Az istenit neki,hogy van gyereke ennek a vénségnek és tojik a fejére, milyen anya ez, már nagyanyja lehetne korban ez azozik infantilis vén banya mindig mulatk
Lina 2010-09-22 15:25:34
a szőlőszem mára megvolt ,még ha nem is dobálták...de a buulií.
Andor Gréta 2010-09-22 12:05:24
ja a képeket majd hol lehet megnézni?
Andor Gréta 2010-09-22 12:04:33
Szőlő nyami, amúgy szombaton benéztünk a tesommal nagyon király hely és jó a zene
Kovács Liliána Zsuzsanna 2010-09-22 11:53:52
Nagyon király buli lehetett sajna nem tudtam elmenni, de ha lesz szombatonként buli akkor a csajokkal elmennénk, főleg ha járnak arra jó pasik :) Ez a szőlőszem dobálás király móka lehetett, hm megettem volna az összes szőlőt.
Kovács Liliána Zsuzsanna 2010-09-22 11:44:49
A videóból látszik milyen jó lehetett a hangulat, úgy elmentem volna én is, de a munka az munka. A szőlőszemekkel én is dobálóztam volna, sztem a legtöbb a számban landolt volna, mert imádom a szőlőt :)
Kiss Luca 2010-09-22 11:40:48
Hmmm, hát, bánom,hogy nem voltam ott...:-(

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata