Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Szikora Róbert politizál
Szavazz a videóra
Értékelés (4.05 / 19 ):
Értékelj te is:
Szikora Róbert politizál Szikora Róbert politizál
2010-02-15 05:00:00

A csikidam király az internetes sztártévének beszélt a választásokról, és arról, hogy mit vár majd a leendő kormánytól. Szikora Róbert szerint, ha hitben és erkölcsben megújul az ország, akkor majd a gazdaság is jön vele, tehát azt várja az emberektől, hogy legyen identitástudatok, és hogy tudják: ők magyarok.

"Én szeretek politizálni, de nem tudok. Szeretnék egy olyan kormányt, aki a határon túli magyarságért tesz valamit. Szeretném, hogy megújuljon erkölcsileg az ország, és ha ez bekövetkezik, akkor a gazdaság is jön vele. De ezt nem lehet fordítva! Nem lehet alulról kezdeni az építkezni!" - meséli a tabutv.hu riporterének Szikora Robi, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel c. műsor felvételén beszélgettünk.

A sztárok ritkán beszélnek politikáról, de az R-go frontembere nagyon bátor volt, és ezúttal mindent kipakolt. "Legyen identitásuk az embereknek! Tudják, hogy ők nagyon-nagyon jó értelemben és nagyon tisztán magyarok!" - ecseteli nézeteit a Tabu Tv internetes videójában Szikora, de azt már nem árulja el, hogy kire szavaz idén.

"Abszolút elmegyek, és egy olyan pártra fogok szavazni, amelyik nem liberális, hanem nemzeti politikát visz. Az jó nekem, ami egy magyar parasztnak is jó, és ami a magyar parasztnak jó, az egy fűnyírónak és egy bolti eladónak is jó. Aki ezt a politikát támogatja, abban hiszek, és oda fogok ikszelni!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Szikora Róbert.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata