Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Szeptemberi ajándéközön a Tűzoltó utcában
Szavazz a videóra
Értékelés (0 / 0 ):
Értékelj te is:
Szeptemberi ajándéközön a Tűzoltó utcában Szeptemberi ajándéközön a Tűzoltó utcában
2014-09-24 14:14:00

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói - töltsenek ott pár napot vagy akár hosszú heteket-hónapokat - mindig nagy örömmel fogadják egy-egy látogató érkezését, kiváltképp akkor, ha ajándékokkal megpakolva érkezik, mint az mlmdiszkont.hu csapata...

Az mlmdiszkont.hu egy szeptemberi pénteket választott arra, hogy a picit szeles, kora őszi időben egy kis mosolyt csaljon a gyermekklinikán fekvő betegek arcára. Közel száz ajándékcsomagot összeállítva autóba pattantak, majd Aranyosi Gáborné főnővér vezetésével sorra látogatták az osztályokat, hogy személyesen adják át a gyerkőcöknek a meglepetéseket.

Az akció egyébként - mint azt Justin Endrétől, az MLM Diszkont vezetőjétől megtudtuk - egyik vásárlójuk kezdeményezése volt, aki a diszkont nyereményjátékán kapott ajándékot ajánlotta fel a klinikának. "Innen jött az ötlet, hogy ha már hozunk ide egy ajándékot, akkor pótoljuk ki! Végül maga az MLM Diszkont hozzátett száz ajándékcsomagot, csokikkal, bögrékkel, hasonlókkal. Még nem gondolkoztunk előre, de szeretnénk ezt az adományozást folytatni, akár így, a mi felajánlásunkkal, akár a közösség erejével, hiszen a vásárlóink közt is tudunk olyan akciókat hirdetni, ahol össze tudnak fogni, mi pedig tudjuk az egészet koordinálni, valamennyit hozzátenni és eljuttatni a kívánt helyekre."


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata