Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Sub Bass Monster: Hat év után jön a lemez!
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 5 ):
Értékelj te is:
Sub Bass Monster: Hat év után jön a lemez! Sub Bass Monster: Hat év után jön a lemez!
2012-03-18 09:06:00

Szabival a Pilvaker estéjén futottunk össze - nem véletlenül, hiszen ő volt a műsor házigazdája. A számára új szerepről faggattuk - és persze a rég esedékes nagylemezről.

A gyulafirátóti rappert elsőként arról kérdezte riporterünk, milyen érzés átkerülni a másik oldalra: hiszen annak idején ő is egy versenynek - és persze az Animal Cannibals támogatásának - köszönhette ismertségét: "Nagyon jó érzés, főleg, hogy én már előre tudtam, mit fognak azok érezni, akik a dobogóra kerülnek. Jó volt nosztalgiázni, de mindamellett egy nagy kihívás is, hiszen volt már műsorvezetésem, de nem ilyen kaliberű." Mindenkit megnyugtatunk: a kis termetű rapper egyáltalán nem vallott szégyent, született showman-ként vezényelte le a műsort.

"Én eddig még nem találkoztam ilyennel, hogy forradalmi verseket adjanak elő rapben, de nagyon örültem neki, mert itt mutatkozik meg, hogy a hip-hop milyen színes és mennyi mindent meg lehet vele tenni. Akármilyen verset, akármilyen témát foghatunk, és hip-hopba át lehet dolgozni - ami persze vonatkozik a slamre is." - mesélte Szabi.

Persze nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy Szabi utoljára hat éve jelentkezett lemezzel - az új dalokat pedig már nagyon-nagyon várjuk: "Készítem a lemezt, már nagyon régóta ígérem, de most már tényleg célegyenesben vagyunk. A felét már kikevertük, úgyhogy hamarosan érkezik. Videóklipet is forgatunk - a rádiókkal közösen kiválasztjuk, melyik legyen az induló dal, és egy hónapon belül akkor klip is jön." Tehát rap-barátok, füleket a rádióra tapasztani, hiszen vége az ínséges időknek - Máté Szabolcs újra ostromolja a slágerlistákat!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata