Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Jelentkezz a Tabu Tv arcának 2012-ben is!
Sztárok és a divat
A megtestesült akaraterő: Kézdi Réka
Eddz bajnokokkal Újpalotán!
Oláh Ibolya: A zene az egyetlen, ami megment!
Kótai bukott, de nem adja fel
Ezer éhes száj a Vidámparkban
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.64 / 28 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


SP maga rajzolta meg a nagykoncert látványtervét
2011. március 21., hétfő 15:49


SP maga rajzolta meg a nagykoncert látványtervét A Tabu Tv riportere belesett SP első nagykoncertjének színfalai mögé, ahol többek közt Fluor Tomi, Düki és Brasch Bence is serénykedett.


Szombat este megtörtént az, amire az ország tinijei már hónapok óta vártak: lezajlott SP, Nevem SP nevű nagykoncertje. A Tabu Tv stábja már délutántól végigkövette az eseményt, a videón keresztül pedig Ti is benézhettek a próbára és a színfalak mögé is. "A színpadot meg kellett rajzolni. Én szerettem volna ilyenre az egészet, a szintezést és a formáját is én találtam ki. Ezután ezt meg kellett csinálni 3D-ben, ki kellett találni a ruhákat, a vizuált, a világítást, a koreográfiát, a dalokat pedig át kellett hangszerelni... Nagyon-nagyon sok munka! Ilyenkor reggeltől estig próbálunk és futkározunk, az Orsi intézi az olyan teendőket amiket én nem tudok, én pedig próbákon és megbeszéléseken vagyok." - meséli a tabutv.hu riporterének Éder Krisztián, miközben a Sport Max bejárata előtt már több mint ezer rajongó várja a nagykoncert kezdését. A várakozás ideje alatt exkluzív SP shop várta az érdeklődőket: ruhaneműket és SP bögrét is vehettek a leglelkesebbek.

A rendezvényre barátai és családja is elkísérték az ifjú sztárt: többek közt Düki, Fluor Tomika és Brasch Bence is színpadra állt SP-vel. "Nagyon izgulok. Sajnálom, hogy nem vehetek részt a nagykoncerten táncosként, de már nagyon várom, hogy láthassam a művet, amit koreográfusként alkottam a tánc terén!" - mondta el a színfalak rejtekében Düki, aki egy duettet is énekelt a színpadon Éder Krisztiánnal. "Hatalmas volt! Zúzda módban adtuk a party arcot, ugráltunk mint az őrültek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Fluor Tomi, aki nagyon meglepődött, hogy ekkora tömeg volt kíváncsi a lakótársára.

"A közönség összetétele nagyon vegyes volt. Láttam nagyon fiatalokat is, láttam 25-30 feletti embereket és rappes arcokat is, ez pedig nagyon jó visszaigazolás arra nézve, hogy ki is hallgat valójában!" - adta hírül az internetes sztártévé felvételén a zenélő fotós, aki elhatározta, hogy egy-két éven belül újabb nagykoncerttel kedveskedik majd a rajongóinak.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Ujvári Petra
SP maga rajzolta meg a nagykoncert látványtervét
Nagyon jó volt! :) Nem bántam meg hogy elmentem! :)
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Berni Varázs
annyira szeretem! nagyon jóóóó volt a koncert! <333
Monori Csilla
Ami az övé az övé meg kell adni :)
Kiss Miki
én is elmentem volna:)
Heizer Alexandra
Én nem tudtam elmenni:S majd legközelebb;)
Szabis
minden elismerésem ;) nagyon durva, hogy ~ 4 év alatt mennyit fejlődött ;) a koncertre nem tudtam elmenni a távolság miatt :S este nem akartam Pesten éjszakázni :D
Zsuzska
Kreatívból jeles!!!! :)
Szeverényi Nóra
Én is ott voltam!!!Nagyon jó volt!!
Monori Csilla
Hát Dopeman most adott neki ... :"Hello mizu? Te búza, én meg fiú. Most szétsavazlak köcsög, bizi ez a szitu! Már 800 like van a klip oldalán. Meglesz az ezer? :D"
Bicsérdi Regina
szeretem Sp-t :D
Maninmask Mask
Fáj a kiöregedés a régieknek ...
Szeverényi Nóra
Minek írkálnak azok akik nem szeretik???Foglalkozzanak inkább magukkal!!!Sp igen is jó!!:D
Mokas
Az attól függ kinek mi a jó. Nekem a jótól nagyon messze van. Mondjuk ha lenne hangja... neeem, meggondoltam. akkor se :)
Szamosfalvi Szilvia
hú ez az SP
Binder Mónika
maradhatna a rajzolásnál!
Bajnok Alexandra
Szerintem egy kreatív ügyes srác...de a hangja jó így klipekben meg ilyeneken jók de élőben valahogy nem olyan mint videóklipeken...
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier