Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
SP fogszabályzót kap
Szavazz a videóra
Értékelés (3.88 / 25 ):
Értékelj te is:
SP fogszabályzót kap SP fogszabályzót kap
2011-04-08 15:39:18

Éder Krisztiánt a Tabu Tv stábja is elkísérte fogorvosához, aki pár héten belül egy úgynevezett gyors fogszabályzást fog végezni nála.


A tinisztár elhatározta, hogy idén tökéletesíti a fogsorát, ezért azt kérte dr. Losonczy Leventétől, hogy végezzen el rajta egy gyors fogszabályzást, ami körülbelül egy év alatt helyre is állítja majd SP fogainak esztétikai problémáját. Az internetes sztártévé riportere elkísérte Éder Krisztiánt a da Vinci art dent fogászatra, ahol megtörtént az első lépés a hiperdizájnos fogszabályzás felé: lenyomatot vettek az ifjú sztár fogsoráról. "Nem azért szeretnék fogszabályzót, mert Justin Biebernek is van, hanem azért, hogy esztétikusabbak legyenek a fogaim. Régen másfél évig már volt rendes fém fogszabályzóm, de az éjszakait nem annyira favorizáltam hordani és visszaálltak a helyükre a fogaim..." - meséli a tabutv.hu riporterének SP, aki annak idején pink, babakék és fekete gumidíszeket is rakosgatott a szájában lévő fémszerkezetre.

Krisztián most azonban nem a régimódi fémes megoldást, hanem egy új, sokkal visszafogottabb berendezést választott magának. "Az ajó, hogy ezt bármikor kivehetem és akkor sem látszik túlzottan amikor bent van, mert átlátszó. Eleinte kicsit még furán fog menni a beszéd, de ígérem, hogy gyakorlom és akkor jó lesz!" - újságolja a hírt a Tabu Tv internetes videójában a tinisztár.

"SP fogai csodálatosak, csak az állásukkal van egy kicsi probléma, amin egész egyszerűen fogunk tudni segíteni. Az új fogszabályzója mellett ugyanúgy fog tudni koncertezni, mehet tévébe és a hangja sem fog változni." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel dr. Losonczy Levente, aki körülbelül tizenkét hét alatt tudja majd helyrehozni a híresség fogainak állását. "Ezúttal egy két lenyomatot vettünk Krisztián fogsoráról. Ez azt jelenti, hogy én a kezemben látom azt, hogy mi is van az Ő szájában, ez alapján pedig majd meg tudom határozni azt, hogy milyen ívre teszem majd a fogait!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a da Vinci art dent szakembere.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Binder Mónika 2011-07-15 15:18:56
egy agyszabályzó is kéne neki!
Szamosfalvi Szilvia 2011-05-02 11:19:23
na és?
Szeverényi Nóra 2011-04-19 15:19:35
Szegény Sp:(De abban szerencséje van,hogy átlátszó fogszabályzót kap és akkor nem fogják szekálni emiadt szerintem!!!!!:D
Szabis 2011-04-18 10:53:38
legalább átlátszó fogszabályzót kap és nem kell vele égőznie :D nekem kivehetős volt körülbelül 5-6 éve :D
Bognár Balázs 2011-04-09 21:46:28
így is ronda... fogszabályzóval még jobban az lesz:) tinisztár meg azért tinisztár mert a tinik vannak oda érte illetve elnézést de a sok kis buta liba:)
Miksi Mari 2011-04-09 19:24:21
tinisztár ??? már 23 éves ,tininek már nem mondható
2011-04-09 08:27:38
Nekem volt fogszabályzóm,de nem kivehetős...azért nem volt jó...de az eredményért megérte!SP bátor,hogy erre vállalkozik...és a végén a halak....Piri....:) Eszméletlen!
Lina 2011-04-08 20:33:50
wooow

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata