Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Jelentkezz a Tabu Tv arcának 2012-ben is!
Sztárok és a divat
A megtestesült akaraterő: Kézdi Réka
Eddz bajnokokkal Újpalotán!
Oláh Ibolya: A zene az egyetlen, ami megment!
Kótai bukott, de nem adja fel
Ezer éhes száj a Vidámparkban
Kapcsolódó - video
Értékelés (3.88 / 25 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


SP fogszabályzót kap
2011. április 08., péntek 15:39


SP fogszabályzót kap Éder Krisztiánt a Tabu Tv stábja is elkísérte fogorvosához, aki pár héten belül egy úgynevezett gyors fogszabályzást fog végezni nála.


A tinisztár elhatározta, hogy idén tökéletesíti a fogsorát, ezért azt kérte dr. Losonczy Leventétől, hogy végezzen el rajta egy gyors fogszabályzást, ami körülbelül egy év alatt helyre is állítja majd SP fogainak esztétikai problémáját. Az internetes sztártévé riportere elkísérte Éder Krisztiánt a da Vinci art dent fogászatra, ahol megtörtént az első lépés a hiperdizájnos fogszabályzás felé: lenyomatot vettek az ifjú sztár fogsoráról. "Nem azért szeretnék fogszabályzót, mert Justin Biebernek is van, hanem azért, hogy esztétikusabbak legyenek a fogaim. Régen másfél évig már volt rendes fém fogszabályzóm, de az éjszakait nem annyira favorizáltam hordani és visszaálltak a helyükre a fogaim..." - meséli a tabutv.hu riporterének SP, aki annak idején pink, babakék és fekete gumidíszeket is rakosgatott a szájában lévő fémszerkezetre.

Krisztián most azonban nem a régimódi fémes megoldást, hanem egy új, sokkal visszafogottabb berendezést választott magának. "Az ajó, hogy ezt bármikor kivehetem és akkor sem látszik túlzottan amikor bent van, mert átlátszó. Eleinte kicsit még furán fog menni a beszéd, de ígérem, hogy gyakorlom és akkor jó lesz!" - újságolja a hírt a Tabu Tv internetes videójában a tinisztár.

"SP fogai csodálatosak, csak az állásukkal van egy kicsi probléma, amin egész egyszerűen fogunk tudni segíteni. Az új fogszabályzója mellett ugyanúgy fog tudni koncertezni, mehet tévébe és a hangja sem fog változni." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel dr. Losonczy Levente, aki körülbelül tizenkét hét alatt tudja majd helyrehozni a híresség fogainak állását. "Ezúttal egy két lenyomatot vettünk Krisztián fogsoráról. Ez azt jelenti, hogy én a kezemben látom azt, hogy mi is van az Ő szájában, ez alapján pedig majd meg tudom határozni azt, hogy milyen ívre teszem majd a fogait!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a da Vinci art dent szakembere.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Lina
SP fogszabályzót kap
wooow
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Strawshake
Nekem volt fogszabályzóm,de nem kivehetős...azért nem volt jó...de az eredményért megérte!SP bátor,hogy erre vállalkozik...és a végén a halak....Piri....:) Eszméletlen!
Miksi Mari
tinisztár ??? már 23 éves ,tininek már nem mondható
Bognár Balázs
így is ronda... fogszabályzóval még jobban az lesz:) tinisztár meg azért tinisztár mert a tinik vannak oda érte illetve elnézést de a sok kis buta liba:)
Szabis
legalább átlátszó fogszabályzót kap és nem kell vele égőznie :D nekem kivehetős volt körülbelül 5-6 éve :D
Szeverényi Nóra
Szegény Sp:(De abban szerencséje van,hogy átlátszó fogszabályzót kap és akkor nem fogják szekálni emiadt szerintem!!!!!:D
Szamosfalvi Szilvia
na és?
Binder Mónika
egy agyszabályzó is kéne neki!
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier