Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Sebestyén Balázs új műsort akar!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.32 / 19 ):
Értékelj te is:
Sebestyén Balázs új műsort akar! Sebestyén Balázs új műsort akar!
2010-04-15 05:00:00

Az RTL Klub műsorvezetőjének jelenleg nincs állandó műsora a csatornán, helyette a Class FM reggeli műsorát vezeti harmadmagával. Sebestyén Balázs már korábban beszélt arról, hogy az anyacsatornája a későbbiekben is számít majd rá, viszont Ő most ötleteket is ad nekik. Balázs a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy nagyon szívesen vezetne egy, a Fábry Sándor Showderéhez hasonló hetente jelentkező late night show-t, amihez már kész koncepciója is van!

Sebestyén Balázs szemétkosárban végezheti az egyik legnagyobb tévés, Friderikusz Sándor egyik nyilatkozata szerint. "Ezt mondta a Sándor?! Na most írok neki egy sms-t! Én értem, hogy ezt mire gondolja. Valószínűleg arra utalt, hogy ha az ember nem foglalkozik a szakmai továbbfejlődésével, akkor egy idő után kukába kerül. Van ebben valami: nyilván tovább kell lépni, csak az irányokat kell kitalálni!" - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, aki már ki is talált egy lehetséges irányt.

"Van hová fejlődni! Például egy late night show, az egy szakmai fejlődés szerintem. Nekem egyébként ez is a hosszú távú tervem, azt nagyon szeretném. A napi képernyős jelenlét is érdekel, meg szeretem, de hetente-kéthetente jelentkezni egy közvélemény formáló műsorral, az már jobban érdekel, mint a napi műsor." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Sebestyén Balázs.

A late night show fogalma egyébként nem ismeretlen hazánkban, hiszen ilyen jellegű produkciót készít többek közt Fábry Sándor és Hajdú Péter is. "Ha élőben csinálnám, akkor az már egy egészen más tematikát von maga után, mint a Fábry műsora. Ugyanolyat csinálni nincs értelme, hiszen abban Ő a legjobb. Én tudok másban a legjobb lenni, de azt máshogy kell megcsinálni!" - mondta el a tabutv.hu videójában Balázs.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Virag Jozsefne 2010-09-15 08:43:04
Van is mire
BATA GYÖRGY 2010-06-11 21:17:22
Javasolnám , legyen a zseni celebek kerestetik műsorvezetője. Indulók a teljesség igénye nélkül Kiszel Tünde. Fekete Pákó, Győzike,

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata