Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Schobert Norbi: A Nagy fogyás egészségtelen volt!
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 5 ):
Értékelj te is:
Schobert Norbi: A Nagy fogyás egészségtelen volt! Schobert Norbi: A Nagy fogyás egészségtelen volt!
2012-02-02 09:07:00

Norbival és Rubint Rékával nem csak a 2012-es tervekről, de az ellustuló, egészségtelen középkorúakról is beszélgettünk, sőt, a Nagy fogyás is szóba került. Kiderült: a fitness-guru szerint egyáltalán nem volt egészséges a műsor!

„50-60 éves kor között sajnos a magyar társadalom fele meghal az elhízásból, a túlsúlyból és a mozgáshiányból származó életmódbetegségek miatt. Persze mindez nem öregkorban kezdődik, hanem 30 évesen, amikor a lustaságnak és a rossz táplálkozásnak olyan érrendszeri következményei vannak, hogy húsz év alatt el tudja juttatni oda az embert, hogy 50-60 éves kor között befejezi az életét vagy egy tumorral, vagy egy infarktussal, vagy egy agyvérzéssel.” – mesél Norbi az elkeserítő itthoni helyzetről a tabutv.hu-ra klikkelőknek, melyhez Réka csak annyit tesz hozzá, hogy ő még szeretne az unokáival együtt futni a szentendrei Dunaparton, ami az ő életmódjukkal lehetséges is.

A 2012-es évre Norbiék igen sok tervvel készülnek: nem csak a tovább folytatódó tévéműsor, de az Update termékek külföldi terjeszkedése illetve gyermek-élelmiszerek bevezetése is lefoglalja a házaspárt. Sőt! Schmuck Andort is ismét kezelésbe veszik – ezúttal azonban nem csupán fogyás a cél, hiszen az őszi félmaratont is teljesíteni szeretnék – tudhatjuk meg a Tabu Tv riportjából.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy a 2007 őszén nagy sikerrel futó Nagy fogyásnak lesz-e folytatása? „Szerintem nem lesz Nagy fogyás 2, bár ez nem rajtam múlik, hanem a produceren. De ha tervbe lenne véve, én akkor sem csinálnám végig még egyszer. Egyrészt azért, mert hat hónapra teljesen kivett a való életből, másrészt a versenyzőket egy olyan gyors, tempós versenyhelyzetbe hozza, ami az egészséges élettől nagyon-nagyon messze van. A műsor abszolút egészségtelen volt, de mi, mint edzők igyekeztünk egészségessé tenni. Megpróbáltuk úgy végigvinni az egészet, hogy semmilyen károsodás ne történjen a versenyzőknél.” – hallhattuk a fitness-edzőtől, aki azt is elárulta: büszke arra, hogy egyedül az ő csapatához nem kellett mentőt hívni.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Niczuly Katalin 2012-02-06 11:10:30
:))
Maninmask Mask 2012-02-04 22:39:49
ne báncsátok, mert megérdemli, hogy nebáncsák!?
Vakond100 2012-02-02 14:04:42
Azt azért még hozzátenném, hogy Béres Alexandra egy "kicsit" nagyobb szaktusással rendelkezik mint te. Bízom benne, hogy a műsorért kínált összeget pedig nem fogadtad el, hiszen az etikátlan lenne.
Vakond100 2012-02-02 13:38:42
Hát hogyne, és a te csapatodban találhatóak meg azok a emberek is akik olyan szépen megtartották az a súlyt amit a műsorban elértek, micsoda el ellenszenves patkány vagy te! Az emberek örülnek ha a számlákat befizetik, még rendes ételre sincs elég pénzünk, mert nem tudnak olyan szépen segget nyalni mint ti, és a szennyest sem teregetik ki mint ahogyan azt te és a falkád teszi te agyatlan barom. Eddig az egyetlen jó ötlet a feleségedtől származott, mikor azt mondta, hogy kölföldre költöztök. MEHETTEK, PÁ PÁ!!!
Kiss Csaba 2012-02-02 11:40:17
Norbi eleve nem is annyira egy személy, mint inkább egy biznisz! Most komolyan - a saját neve a márka... NOOORBI-liszt, NOOORBI-kaja, NOOORBI-süti. Lesz NOOORBI-TV is?
Marosi Péter 2012-02-02 10:44:43
Nagy fogyás TV2-n Schobert Norbi reklám volt. Nem tudom, hogy ha szakmailag ennyire zseni, akkor miért nem mondta azt, hogy egészségtelen. Másrészt emlékszem csapatában lévő fogyni kívánó embereket úgy hajtotta, mintha ők lennének a kis katonák és Norbi a szakaszvezető. Véleményem szerint a természetes étrendből nem szabad kivonni azokat a dolgokat, amikre szüksége van az embernek, hanem emberre szabottan megfelelő mennyiséget kell biztosítani a szervezetnek. Ha megvan a megfelelő iskolai végzetsége ezt biztos ő is nagyon jól tudja.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata