Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Schell Judit: Környezetvédelem - drasztikusabban kell fellépni!
Szavazz a videóra
Értékelés (0 / 0 ):
Értékelj te is:
Schell Judit: Környezetvédelem - drasztikusabban kell fellépni! Schell Judit: Környezetvédelem - drasztikusabban kell fellépni!
2012-11-26 10:07:07

A Jászai Mari-díjas színésznővel egy öko-divatbemutatón futottunk össze, ahol nem csak érdeklődőként volt jelen, hiszen sok más sztárral együtt kifutóra is lépett, hogy bemutassa a kollekció egyik darabját.

Judit egy elegáns, hófehér, újrahasznosított papírból készült kiskabátot viselt a bemutatón, ami - elmondása alapján - ugyan rendkívül csinos, azonban csak alkalmi viseletnek jó: "Azt hiszem, nem lenne nagyon praktikus, mert hamar leolvadna rólam. Igaz, hogy elég meleg volt, tehát az évszaknak teljesen megfelelne, de sajnos könnyen szakad." A környezettudatos fashion-shown egyébként láthattuk még a modellek mellett Csonka Andrást, Tóth Gabit valamint Karsai Zitát is öko-designba öltöztetve.

Judit, aki saját bevallása szerint egészséges szinten környezettudatos, a természetjárást igen fontos elemnek tekinti családja életében: "Mindig is az volt a fő szándék, hogy olyan helyre költözzünk, ahol erdőközelben vagyunk, tehát a természet közelsége nekem mindennapi lételemem, létszükségletem."

Persze a divatbemutató elsődleges célja - amellett, hogy egy izgalmas program - a figyelemfelhívás. Schell Juditot arról is kérdeztük, szerinte mivel lehetne közelebb vinni a társadalmat az ökotudatos életvitelhez? A színésznő válasza: radikális lépésekkel! "Egyszer tényleg ki kellene kapcsolni az áramot mindenhol, és végre rájönnének az emberek, hogy mi van akkor, ha nincsen egy napig. Egy kicsit drasztikusabban kell felhívni az emberek figyelmét." - hallható a Tabu Tv riportjában.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata