Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
A doktornő bombázót faragott Rékából (+18)
A nagy mell titka! (+18)
Bencsik Tamara kerek mellet kap
Bíró Andi átszabatja magát!
Kapcsolódó - video
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Push-up helyett szilikon (+18)
2011. szeptember 26., hétfő 14:07


Push-up helyett szilikon (+18) A Tabu Tv stábja Andreát kísérte el egy mellnagyobbító műtétre, aki azért vállalkozott erre a beavatkozásra, hogy szülés után megereszkedett melleit újra formába hozza.


"Amit látunk az csak a melltartó" - mondja mosolyogva Andrea. "Két szülésem volt már és azután nagyon nem szépek lettek és lógtak ugye a szoptatás által a melleim, úgyhogy ennyi idő után úgy döntöttünk, hogy mégis belevágunk. Az implantátum 405-ös lesz, és izom és mirigy közé fogja behelyezni a doktornő, innen tovább pedig már neki kell érteni hozzá, hogy mit merre és hova rak." - mesélt a részletekről a Tabu Tv nézőinek Andrea, aki bizakodva tekint a következő fürdőruha szezon elé.

"Az ember jobban ki tudja tenni a cicjét, és már nem azt kell néznie, hogy milyen push-up-os melltartó kell, hogy legyen egy kis cicije, hanem most már ki lehet tenni. Legyen szebb és mutatósabb a mellem, ezt szeretném, mivel azért ez egy hölgy esetében számít." - számolt be várakozásairól Andrea.

Dr. Kovács Annamária, a Silvermount Klinika plasztikai sebésze a szokásos előkészületek után látott neki a beavatkozás elvégzéséhez. A műtét során minden rendben zajlott, így remélhetőleg Andrea is elégedett lesz a végeredménnyel. Kameránk nem csak a konzultációkon, de a beavatkozás alatt is jelen volt, így videónk megtekintése kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott!

Kapcsolódó - hírek a témakörbenImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier