Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Pikali Gerda teljes elnyomásban él!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.5 / 10 ):
Értékelj te is:
Pikali Gerda teljes elnyomásban él! Pikali Gerda teljes elnyomásban él!
2010-03-12 19:00:00

Pikali Gerda szinkronszínész, színész élete nem fenékig tejfel, ha csak azt nézzük sem az, hogy három férfival él egy háztatásban. Teljesen elnyomják őt, ezért felmerült benne segítség reményében egy kisbaba vállalásának ötlete, ami remélhetőleg lány lenne. Ha nem is aktuális még a fogantatás, harmincöt éves koráig feltétlenül be szeretné ütemezni a sztár.

Pikali Gerda úgy gondolja, hogy egy színművésznek akkor van ideje, amikor akarja, vagy mikor teheti. Az biztos, hogy számára nem egyszerű három férfival együtt élni a munkái mellett. "Az őrült hobbim a család, mert van két fiam, meg egy férjem, tehát három férfival élek együtt. Azért azt úgy gondolom, hogy elég nagy kihívás a színházon kívül. Sokat szinkronizálok, de természetesen a család az első és minden alá van rendelve. Ez így helyes, főleg egy nő életében, mert ez a szakma azt gondolom, hogy nem egy családcentrikus szakma, és úgy kell összeszervezni az életünket, hogy a gyermekek a legkevesebbet érezzék meg, hogy anya nincs. Tehát nyílván én akkor megyek el, amikor fürdetés van, esti mese olvasás, de nyílván a határaimat tudni kell, hogy mennyit vállalhatok és hát ehhez tartom is magam, hogy minél többet legyek velük. Úgyhogy most lesz egy kis időm velük, hála istennek." - ecsetelte a tabutv.hu sztárvideójában a színésznő.

"A páromnak, mikor megismerkedtünk mondtam, hogy ez a szakmám, tudja, hogy kit vett el. Ez ezzel jár, vannak ilyen időszakok, de azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó szakma. Akkor szabad az ember, amikor akar és nem nyolc órához vagyok kötve minden nap. Nálunk maguk az ünnepek sem ünnepek sajnos, mert a munka azért kitölt minden percünket, de nyílván mondom ez inkább szervezés kérdése. Próbáljuk egymás között megoldani a gyerekeket, nincs bébiszitterünk. Hétvégente van, amikor a nagyszülőkhöz levisszük őket és akkor vannak így hétvégéink, tehát azért egymásra is próbálunk így figyelni."

"Azt gondolom, hogy olyan harmincöt éves koromig jó lenne még egy kislány. Teljes elnyomásban élni három férfi mellett azért nem semmi, kéne egy kis erősítés. Egy hölgy reménye mindig ott van." - zárta sejtelmesen a beszélgetést a tabutv.hu videójában a szinkronszínésznő.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata