Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Pachmann Péter boldogan válik
Szavazz a videóra
Értékelés (3.67 / 6 ):
Értékelj te is:
Pachmann Péter boldogan válik Pachmann Péter boldogan válik
2010-03-04 05:00:00

A TV2 műsorvezetője őszintén beszélt az internetes sztártévének arról, hogy óriásit csalódott a világban. Pachmann Péter gyermekkorában még teljesen másképp képzelte el a világot, de ma már tudja, hogy mi a szörnyű valóság. A híradós nem bírja az őt körülvevő ármányosságokat, ráadásul most családi zűrjétől hangos a sajtó: azt írják, hogy Pachmann ép válik. A képernyős erről csak szűkszavúan nyilatkozott, de azt mindenesetre elárulta, hogy mindeközben teljesen boldogan éli az életét.


A Tények műsorvezetője gyerekkorában még álomvilágot képzelt fel az emberekről, de most teljesen mást lát. "Azt kell tapasztalnom, hogy folyamatosan betesznek, hogy rángatnak, hogy rugdosnak, hogy hátba szúrnak. Nem gondolom, hogy a média világában több az ármánykodás, mint máshol!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Pachmann, akiről mostanában házassági válsága miatt cikkeznek az újságok.

"Egy csomó újságcikk megjelent ezzel kapcsolatban, de én annyit mondanék csak, hogy ettől függetlenül egy nagyon kiegyensúlyozott és boldog ember vagyok!" - ecseteli válásának körülményeit Pachmann Péter, aki szívesen válaszolt a tabutv.hu kérdéseire a NévShowR forgatásán.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata