Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Nyomtass fillérekért!
Szavazz a videóra
Értékelés (2 / 1 ):
Értékelj te is:
Nyomtass fillérekért! Nyomtass fillérekért!
2014-06-23 15:40:36

Kifogyott a nyomtatóból a tinta? Elfogyott a papír? Problémák vannak a nyomtatóval? Mind olyan kellemetlenségek, amik akár egy kisvállalkozásban, akár otthoni "irodánkban" okozhatnak bosszúságos pillanatokat. Persze van segítség: a www.nyomtassolcson.hu!

Kisvállalkozásunk irodájában - de akár otthonunkban is - elengedhetetlen kellékké nőtte ki magát az elmúlt évtizedek során a nyomtató. Az egyre olcsóbb ugyanakkor egyre jobb minőséget produkáló gépeket lassan már természetesnek vesszük környezetünkben. Pont ezért néha meg is feledkezünk róluk - ilyenkor meglepődve tapasztaljuk, hogy bizony ismét kifogyott a tinta. Picit sűrűbben a fekete - picit ritkábban a színes. Mit tesz ilyenkor az ember? Lohol az első boltba, ahol kézzel-lábbal mutogatva próbálja elmagyarázni, milyen készülék is van otthon, és abba pontosan milyen tintaparton kellhet - majd boldogan loholunk haza a (gyakran borsos áron) megvásárolt szerzeménnyel, hogy újra rendeltetésszerűen használhassuk nyomtatónkat. Azaz nyomtathassunk vele. Már nem is olyan olcsón, mint azt anno elképzeltük, amikor kiszemeltük a később megvásárolt darabot.

A fentebb leírt esetre valószínűleg sokan bólogatnak - ám le merném fogadni, hogy a nyomtassolcson.hu vásárlóközönsége nem. Hogy miért? A szakképzett személyzetnek köszönhetően még a számítástechnikában kevésbé jártas vevők is pillanatok alatt megkapják azt a patront, amire szükségük van, ugyanakkor a webshop még egyszerűbbé teszi a vásárlást. Az árak pedig több, mint barátságosak. Ugye, nomen est omen! Azaz nyomtassolcson.hu!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata