Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Nővel él együtt? Gallusz Niki: Már vártam a kérdést...
Szavazz a videóra
Értékelés (3.92 / 12 ):
Értékelj te is:
Nővel él együtt? Gallusz Niki: Már vártam a kérdést... Nővel él együtt? Gallusz Niki: Már vártam a kérdést...
2011-06-29 13:30:43

A színésznőről több lap is megírta, hogy egy nővel él együtt, szerelmüket pedig nyilvánosan is finom csókkal bizonyítják. Gallusz Niki elsőként a Tabu Tv riporterének beszélt a történtekről!

Gallusz Niki a Madách Színház által újragondolt Mary Poppins című darabjának válogatásán énekelt, ahol a főszereplő és Mrs. Banks szerepére is énekelt egy-egy dalt. "Nagyon fárasztó hétvégém volt, ezért nagyon vékonykán szólalt meg a magas cém, de az összes többi úgy sikerült, ahogy elterveztem. Abban a korban, amikor Mary Poppins megjelent a színen, ő egy korszakalkotó, modern, friss gondolkodású finom nő volt, de a gyermeknevelési megoldásai egyáltalán nem voltak hagyományosak. Én sem vagyok egy hagyományos egy alkat és egy hagyományos nő, úgyhogy kíváncsian várom az eredményt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő.

Nikivel kapcsolatban a napokban több meglepő hír is napvilágot látott. Az újságok azt írták, hogy a színésznő egy nőbe szerelmes, szerelmével pedig együtt is él. A Blikk úgy tudja, hogy a színház büféjében már szinte mindennapos látvány, hogy az énekesnő és barátnője finom csókokat vált, tehát egyáltalán nem titkolják a viszonyt. A Tabu Tv riportere kíváncsi volt arra, hogy mi igaz a hírből.

"Már vártam ezt a kérdést!" - kezdte Gallusz Niki, amikor a sztártévé riportere a sztori hitelessége felől érdeklődött. "Nem vagyok polgárpukkasztó, de minden tekintetben a szívemet, a lelkemet és a józan eszemet követem. Ez vonatkozik a szakmámra és a magánéletemre is, de ha valaki félt engem valamilyen döntésemtől, azt meg kell nyugtassam, mert nekem nagyon jó gyerekszobám volt!" - magyarázza a videóban Gallusz Niki, akit saját bevallása szerint leginkább az őszinteség és a szeretet motivál.

"Akár egy nagyon szirupos szöveg is lehetne amit mondanék, de az én alapelveimet egybe lehet kötni a tíz parancsolattal. Minden olyasmi, ami abban le van írva, az számomra szent és sérthetetlen, de ha netán ettől eltérek, az csak egy tanulságnak szolgál. Most nagyon izgulok, hogy mi lesz itt a Mary Poppins kapcsán, mert azt érzem, hogy ez megint egy újabb szín lenne az életben. Nagyon várom az eredményt!" - zárja rövidre a beszélgetést Gallusz Niki, aki végül nem árulta el, hogy valóban egy lányba szerelmes-e.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Niczuly Katalin 2012-01-26 12:45:34
ehhez nincs amit szoljak:)
Binder Mónika 2011-07-19 14:44:51
Jól teszi kinek mi köze hozzá?
2011-07-02 13:36:41
Ő legalább letett valamit arra a bizonyos asztalra. Jogos !
Szabó Viktória 2011-07-01 13:16:41
kit érdekel az, hogy nőket szereti vagy férfi ... múltkor láttam a jézus krisztus szupersztárban, ahol kva jó volt ...ennyi
2011-06-30 18:32:26
wáháháh, ezt nem mondod komolyan xD
Berni Varázs 2011-06-29 13:52:16
Ki ez a nő?? És miért ekkora szám, hogy leszbikus? Van belőlük egy csomó! Hajrá, csinálják! :))))))))))

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata