Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Nap-kelte botrány! Anettka: Gerencsér Tomi hazudott!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.73 / 15 ):
Értékelj te is:
Nap-kelte botrány! Anettka: Gerencsér Tomi hazudott! Nap-kelte botrány! Anettka: Gerencsér Tomi hazudott!
2009-09-29 11:37:22

Tovább göngyölődik a tegnap kipattant botrány, miszerint Gerencsér Tomi a Tabu Tv-nek azt nyilatkozta, hogy az MTV és a Nap-kelte szerződésbontásával kapcsolatban, hogy a döntés miatt tönkremegy, hiszen óriási körbetartozás halmozódott fel a beszállítók felől. Erre azonnal közleményt adott ki Gyárfás Tamás, a műsor producere, de Fehér Anettka is felkereste a szerkesztőségünket azzal, hogy mindenképp nyilatkozna a témában. Anettka a fiú munkaadójaként beszélt arról, hogy nyilatkozatában Tamás igaztalan dolgokat állít, és arra is felhívta a figyelmet, hogy ennek mindenképp következményei lesznek, miközben Gerencsér külföldön tartózkodik.

"Ma olvastam megdöbbenve a Tabu Tv honlapján alkalmazottam, Gerencsér Tamás nyilatkozatát, aki a Nap TV-ről, annak ügyeiről, működéséről és működési feltételeiről mondott olyan hamis információkat, amely mondatok közül egyik sem valódi, amiért én utólag megkövetem a Nap TV-t" - mondta el a Tabu Tv riporterének az a Fehér Anettka, akinek a cége külsős beszállítóként gyártott reklámfilmeket az MTV reggeli műsorába.

"Gerencsér Tamás nem állt sohasem a Nap TV alkalmazásában, tehát nem a Nap TV munkatársa. Gerencsér Tomi az én alkalmazottam, egy külsős reklámcég alkalmazottjaként készít reklámfilmeket, tehát Ő nem tudhat és nem is tud semmit a Nap TV ügyeiről és működéséről, és én nagyon sajnálom, hogy ezek a mondatok ilyen módon kerültek napvilágra. Végtelenül sajnálom és elnézést kérek érte" - folytatja Anettka, aki nem is szerette volna Tamás nyilatkozatát idézni, hiszen elmondása szerint ez nem méltó az Ő szájából.

A munkaadó szerint semmi igazságtartalma nincs Gerencsér Tomi korábbi nyilatkozatának, ami úgy tűnik, hogy nem csak Anettkánál, hanem a Nap TV-nél is kicsapta a biztosítékot: Gyárfás Tamás is közleményt adott ki az internetes sztártévé anyagára nyilatkozva.

"Tény, hogy Fehér Anettka számos alkalommal rendelt anyagot a Nap-kelte című műsor hajnali, első 5.50 és 6.00 óra közötti reklámblokkjába, amelynek elkészítésében „Gerencsér Tomi”, Gerencsér úr közreműködött. A Nap-kelte című műsort gyártó cég nevében, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy Gerencsér úrral követlen üzleti kapcsolatban soha sem álltunk, ily módon vele szemben semminemű tartozásunk sincs" - tudatta a Tabu Tv-vel közleményében Gyárfás Tamás, a Nap-kelte producere és az St.Plusz Kft. ügyvezetője.

Fehér Anettka azt is elmondta, hogy Gerencsérnek nem lehetnek információi a Nap TV működéséről. "Valószínűleg vagy a fantáziája szülte ezeket az információkat, de az is lehet, hogy túlságosan nagy vagy rosszindulatú a képzelőereje. Nem tudom, nem is szeretnék ezzel foglalkozni" - osztotta meg a Tabu Tv riporterével Anettka, aki azt is leszögezte, hogy ezt az ügyet Gerencsér Tomival személy szerint, és mint főnöke is rendezni fogja, ill. már a tegnapi nap folyamán felelősségre is vonta.

Gerencsér Tomit a videó elkészültéig személyesen nem értük utol, információink szerint jelenleg külföldön tartózkodik. Az MTI tegnap esti tájékoztatása szerint egyébként jogszabályba ütközik és érvénytelen a Nap-kelte szerződésének felmondása. Az elnökség kötelezte az alelnököt az eredeti állapot helyreállítására annak ellenére, hogy tegnap reggel már a televízió új reggeli műsora, a Ma reggel is elindult.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
BATA GYÖRGY 2010-06-19 15:15:18
Ne szólj szám nem fáj a fejem!
Lina 2010-06-14 10:57:21
ezek aztán az élet nagy problémai...
2009-09-29 19:04:08
Én ismerem Gerencsér Tomit, és tudom, hogy nem hazudozik.FIX Tvn már rég nem dolgozik, csak ismétlések mennek és ott senki nem szokott pénzt kapni műsorvezetésért.A hálózat TV-n meg csak a pasija vezet műsort és besegít neki, amiért nem jár neki fizetés... Amúgy meg Anettka csak jobb ha hallgat, mert már fél éve nem adott neki fizetést és szegény Tomit az édesapja tartja el, Anettka meg csak utazgat, vallási szektákba jár, tataroztat meg lakásokat bérel és százezrekért vesz magának kutyát!Erről ennyit!Tomitól meg nem kell sajnálni ha a pasija elviszi egy hétre egy olaszországi apartmanba pihenni.Ennyi azért jár neki is!
Kárász Kázmér 2009-09-29 18:41:33
Gerencsér Tomi állandóan hazudik. Még a hónap elején is én buktattam le a Storyonline-on, amikor arcpirítóan képtelen dolgokat állított, én pedig tudom az igazságot. Most olyat szögezek le, amit bárki láthat, ha bekapcsolja a TV-t: Tomi a Fix TV-n és a Hálózat TV-n is dolgozik, így nem igaz, hogy csupán egy munkahelye volna. Ha pedig valaki nyomon követi a képeit az egyik ismerőskereső oldalon, láthatja, hogy külföldre járogat, ami ugye nem egyeztethető össze a "normál fizetésével." Most már nem lepődnék meg semmin...

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata