Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Nagy szó, hogy egy évre szerződtet a Viva Tv!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.33 / 18 ):
Értékelj te is:
Nagy szó, hogy egy évre szerződtet a Viva Tv! Nagy szó, hogy egy évre szerződtet a Viva Tv!
2009-11-26 09:43:23

Zola boldog, hiszen munkáltatója még egy évig biztosan ad neki munkát: meghosszabbították a szerződését, ami egyébként ennél a csatornánál nagy szó. A fiúval kegyesek voltak, hiszen a többi Vivással három hónapra vagy fél évre hosszabbítnak, ami azért érdekes, mert a kereskedelmi csatornák nagy része már évekkel előre gondolkodik. Ennek ellenére nem bízza el magát, hiszen állítása szerint a mai világban nem lehet egy lábon állni, folyamatosan keresi a lehetőségeket.

2006-ban több ezren jelentkeztek a zenetévé műsorvezetői castingjára, melynek végül élő adásban hirdették ki a győztest: Zola. A fiú azóta Viva Tv közkedvelt VJ-jévé vált, és úgy néz ki, hogy a vezetőség is megkedvelte: nemrég újabb egy évre hosszabbították meg a szerződését.

"Először volt két éves szerződésem, aztán aláírtam egy évet és most aláírtam megint egy évet. Ez nagy szó, többek között azért is, mert a legtöbb kollégám az három hónapra ír alá, vagy fél évre, nekem pedig most megint egy év. Ez azért azt jelenti, hogy bíznak bennem és számítanak a munkásságomra" - meséli a tabutv.hu riporterének Zola, aki új műsort is szeretne kapni a jövőben.

A Viva Tv műsorvezetője szeretne egy merőben új stílust kipróbálni. "Mi mindent csináltunk, csak azt nem, amit akkor, amikor én odakerültem. Olyasmit szeretnék csinálni, amit eddig nem csináltunk, vagy ami nekem mondjuk hiányzik ebből a munkából" - mondta el a Tabu Tv videójában a zenetévés, aki a hosszabbítás ellenére több lábon szeretne állni.

"Ez most közhely, de nehéz világban élünk, kellemetlen országban élünk és innentől kezdve neked sem kell magyarázni, hogy milyen a helyzet, milyenek a körülmények. Nagyon nehéz, igen. Azt kell mondjam, hogy az örök igazság itt megint csak érvényesül: több lábon kell állni, mert különben nem megy" - tette hozzá a tabutv.hu-nak adott interjújában Zola, aki saját bevallása szerint nem abba a kategóriába tartozik, aki havi szinten több milliót lekaszál.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Andi 2010-03-12 19:23:27
Ő már nem öreg a Vivához?
Heizer Alexandra 2009-11-26 22:45:50
Hát..én valahogy ezzel nem tudok egyetérteni...de hát van ien:) Sztem Bennel naon jól nyomják:P Csak így tovább^^
Csabicsabi 2009-11-26 22:38:12
Gratulálok!
Ez a gyerek beszélni sem tud. Ráadásul annyira unja saját magát, hogy nála már csak a néző unatkozik jobban.
Ezzel etetik a kölkeinket.
Heizer Alexandra 2009-11-26 22:36:27
Nah..tökjó:) szeretjük a Zolát:P
Fodor Mónika 2009-11-26 17:17:40
:):)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata