Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Nagy Ervin féltékeny apuka lesz
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 3 ):
Értékelj te is:
Nagy Ervin féltékeny apuka lesz Nagy Ervin féltékeny apuka lesz
2011-08-04 05:00:00

Egy focimeccs keretei között kapta a Tabu Tv szemfüles riportere mikrofonvégre Nagy Ervint, aki, elmondása szerint, nem a legnagyobb izgalommal várja, hogy kislánya fiúkkal randevúzzon.

"Eddig dolgoztam rengeteget, most jön egy kis Horvátországi nyaralás a családommal. Van egy gyönyörű kislányom. Eddig most lent voltunk egy borsod megyei kis településen onnan ingáztam jobbra, balra. Nagyon-nagyon szeretem, mert ez a falu egy teljesen más hangulatú környezet és tényleg úgy rendesen hátra lehet dőlni. Igaz művész-urazás van, de csak a helyi kocsmákban, szóval nem azért, mert ismernek, hanem mert más miatt szeretnek. Szeretném, ha kislányom úgy nőne fel, hogy lát tehenet is. Vidéki idill megvolt, aztán most jön a tengerparti nyaralás aztán mindjárt munka." – mesélte a tabutv.hu riporterének Nagy Ervin, aki szerint inkább anyjára hasonlít kisgyermekük.

"Kislányom orra rám hasonlít a többi viszont inkább az anyja. Biztosan már most hódítani akar. Különböző technikái vannak arra, hogy a férfiaknak a fejét elcsavarja. Nagyon-nagy bajba vagyok, mert még csak tizenhárom hónapos, úgy hogy nem tudom mi lesz később." – számolt be a Tabu Tv riporterének a színészóriás, aki elmondása szerint féltékeny apuka lesz.

"Barátnőmnek nagyon érdekes ötlete támadt, hogy csináljunk egy másik gyereket és akkor majd nem kell aggódnunk a randik miatt. Cikk-cakkba futtatom a gyerekeket a játszótéren, hogyha nagyok lesznek, akkor majd el tudjanak szaladni. Azt hiszem, nagyon féltékeny típus leszek. Játszani fogom valószínűleg a szigorú apucit. Higgadt tudok, majd maradni remélem." – meséli a videóban Nagy Ervin, színművész.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Kovács Viktória 2011-08-29 10:20:15
szerintem minden lányos apuka ilyen egy kicsit :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata