Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Miss Spring visszalépett! Nem akar az ország k**vája lenni!
Szavazz a videóra
Értékelés (1.95 / 87 ):
Értékelj te is:
Miss Spring visszalépett! Nem akar az ország k**vája lenni! Miss Spring visszalépett! Nem akar az ország k**vája lenni!
2010-08-25 15:59:50

Miss Spring visszalépett! A fiatal lány nagy elszántságából, hogy családja érdekében ártatlanságát áruba bocsássa, csupán keserűség, kiábrándultság és csalódás maradt...

Egy egész ország és még azon is túl - rengetegen kísérték figyelemmel az utóbbi hetekben Miss Spring sorsát, aki saját ártatlanságát bocsájtotta áruba azért, hogy családját megmentse a fenyegető és egyre tetemesebb adósságok elől. A licit el is indult, majd augusztus 25-én véget is ért: 26.200.000 forintot kínált a 19 éves lány szüzességéért valaki. Miss spring azonban bedobta a törülközőt: sírva jelentette be, hogy elege lett és visszalép!
"Rájöttem, hogy erre én egyszerűen nem vagyok képes. Elfáradtam, elkeseredtem. Édesanyám pedig megmondta, hogy ebből a pénzből ő nem fog kérni, amit én ilyen áron szerzek és a családom is kitagadott és rájöttem, hogy én egyszerűen nem mértem jól fel a képességeimet. Én azt hittem, hogy erre én képes leszek, én erős leszek. Pedig egyre reálisabbá vált az egész, és április óta ezért küzdök...és nem." - mondta el a Tabu TV videójában Tavasz Kisasszony.

Miss spring döntését nagyban befolyásolta édesanyja véleménye, aki bár az elején úgy tűnt, támogatja lányát döntésében, sőt még lenge ruhában is fotózta lányát, a végén mégis inkább lebeszélte őt visszafordíthatatlan döntéséről.
"Az elején még könyörgött, rimánkodott, aztán családi perpatvar során kettőnk között is kirobbant a vita és megmondta, hogy neki ebből a pénzből nem kell, amit én szerzek így és hogy majd én költsem el magamra. De hát én ezt magamért meg értük csinálom és ez így nem... Édesanyám véleménye korábban is ugyanez volt, eddig is gátolt, de azért segített, mert tudta, hogy más választásom nincs. Én válaszút elé állítottam, mikor ez az egész kitudódott kettőnk között, hogy vagy segít, és akkor a kapcsolatunk marad a régiben, vagy nem segít, de akkor elveszít engem. Ő azt választotta, hogy segít. Ő végig próbált beszélni a fejemmel és én nem hallgattam rá, pedig kellett volna." - mondta el a Tabu TV riportjában a cél érdekében ráadásul még hajhosszabbítást is igénybe vevő lány.

Miss Spring legfrissebb döntésében szerepet játszott a család illetve az iskolatársak reakciója is...
"A családom tudott róla, hogy el szeretném adni a szüzességemet és most jöttem rá, hogy most, hogy tudták, hogy lesz pénzem, most hirtelen mindenki olyan kedves volt. Olíóyanok is felkerestek, akikkel hónapokig nem szoktam beszélni és hirtelen mondenki olyan rendes lett hozzám, a hátam mögött pedig kibeszéltek. Hamásra nem, hát arra jó volt ez az egész történek, hogy rájöjjek, ki az igazi barátom és ki az, aki nem. Osztálytársaim, akikkel hónapok óta nem beszéltem, elkezdtek kölcsönkéregetni. Most erre mit mondjak? A szívem szakad meg. Egy világ omlott bennem össze." - fejtette ki véleményét az igazi barátokról az internetes sztártévé riporterének Tavasz Kisasszony.

Miss Springnek egyelőre fogalma sincs, hogyan teremtik elő a hitel törlesztéséhez szükséges összeget most, hogy nem számíthatnak a többtízmilliós "szüzesség-bevételre", ám irigyeinek azt üzeni, keményen fog gürcölni.
- Hát úgy teremtjük elő majd a pénzt, mint a többi átlagmagyar. Ezt annyiszor megkaptam, hogy "gürizz, mint az átlagmagyar, robotolj, mint az átlagmagyar", hát én is ezt fogom csinálni. Meg lehet nyogodni mindenkinek, én is ugyanúgy bajban vagyok és nem tudok belőle kimászni. Úgyhogy: esti iskola, munka és a nyelvvizsgára összekaparom valahogy a pénzt, hogy egyáltalán tudjak bármiféle állást szerezni. Nem akarok az ország k**vája lenni!" - tervezi a jövőt a még mindig szűz Tavasz Kisasszony, aki elárulta azt is, édesanyja rendőr őrnagy és hatalmas lelki válság számára, hogy a kollégák felhívták, valóban az ő lányáról van-e szó... A licit nyertesének pedig a kamerán keresztül üzent: "Most így kamerán keresztül is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki licitált és esetleg megnyerte volna ezt a licitet, mert én sem így terveztem, ezt elhihetitek!"

A történetről további érdekes részletek derülnek ki a TV2 vasárnap esti, Frizbi Hajdú Péterrel c. műsorából.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Lina 2010-09-04 09:54:18
ésÖ van vérig sértődve..ombudsmannhoz akart fordulni.. miből gondolta hogy érdemesnek tartják az ügyet..egy leendő prosti önérzete, aki a világ minden táján hirdette magát,
Lina 2010-09-04 09:54:05
ésÖ van vérig sértődve..ombudsmannhoz akart fordulni.. miből gondolta hogy érdemesnek tartják az ügyet..egy leendő prosti önérzete, aki a világ minden táján hirdette magát,
Lina 2010-09-04 09:50:12
sok embert megetetett..
Valaki50 2010-09-03 09:22:42
Bocsika ha megsértelek.A szegény embernek nincs pothaja,laptopja.A mai v adásbanelhangzott teljesen igaz csak szerepelni akart.Kora ellenére nagyon naiv.A médiát átverni nehéz,leadnak mindent jó sztori ,utána szédszednek.Szerényvéleményem ugygondoltad valaki meg sajnál és csak ugy kapsz pénzt.Nem gondoltál arra könnyü célpont lehetsz,felhivod magadra a figyelmet.Kőnnyü préda bárkinek.Ha nem a média volt a cél mért nem marádtál inkognitoba,Mivan akkor ha valaki megtámad és tova a szüzesség?Kártéritést kérsz?Nem bántani akarlak de a könyvírás miatt csináltad akkor életed legnagyobb hibáját követted el.Nem törödtél azokkal akikk miatt eredetileg csináltad,anyukád és kis őcséddel,Gondolkoz el ha netán elolvasod amitt kétlek,
Süt? Ákos 2010-09-02 17:47:53
célszerű jól megfigyelni a videót,az elkeseredettség legkisebb nyomai sem fedezhetők fel a lány arcán,beszédében.Egyszóval:HAZUDIK az ártatlan,szegény kislány...
Süt? Ákos 2010-09-02 17:37:02
Ekkora ökörséget még nem hallottam!Tipikus "piárfogás".Ki a f@sznak érne meg ennyi pénzt,egy (valószínűsíthetően)gyatra numera?
Konyári Sándor Sándor 2010-09-01 10:57:11
26 millioért elmehetett volna kezdhetett volna uj életet 3 nap után már senki nem foglalkozott volna vele.Enyi pénzért már nincsennek gátlások
Hotex28 2010-08-31 14:34:18
egy szánalmas kis lány ez a véleményem.
Lina 2010-08-31 09:15:45
!!!
Barbie333 2010-08-30 22:17:26
ja meg azt is láttam,hogy irta a licitáloknak,hoyg irjanak az email cimére,mert szeretné őket jobban megismerni...Ez nem szabályellenes??Tuti,hogy elment vagy elmegy a licitálóval aki a legtöbbet ajánlotta,csak a média elött szégyelli magát..
Barbie333 2010-08-30 22:09:27
Mostolvastam ,hogy 50 milliót akart...hát ezért gondolta meg magát...látta,hogy még "csak" 26millión van a utolsó nap....de ez egyszerüen hihetetlen,most öszintén egy átlag lányról van szó.....Kinek képzeli ez magát???HArgitai Beának,vagy Dukai Reginának...elképesztőőőőő
Hotex28 2010-08-30 14:45:41
nagyon felháboritó,hogy meg gondolatlanul és TÉNYLEG!!!!!! gyerekes modon viselkedett ez a lány,vagy kislány,nem hiszem el,hogy ilyenek vannak!!!

MOST AKKOR ÉN IS ÁRVEREZZEM MAGAM,mert 2 gyerekkel KITESZNEK MAJD AZ UTCÁRA??????? mert a BANK MÁR FELMONDTA A HITELT??
de mit adjak el??? a lelkem?? nevetséges!
Barbie333 2010-08-30 13:31:08
26milliót ajánlottak és meggondolta magát??Hát nem tudom...Lehet csak a média miatt mondja,hogy meggondolta magát,mert valljuk be nincs olyan nő akárki akármit mond,hogy nem menne el,és ez nem kurvaság,mert egy milliomos pasival töltesz el egy éjszakát....a kurvák meg pár ezerét egy éjjel több retkes ,koszos emberrel mennek el....26 millió nagyon sok pénz....Pedig nem is olyan jó csaj ez a lány,és még ö gondolja meg magát?!
Virag Jozsefne 2010-08-28 18:14:51
Sajnállak de nem ilyen módon kellett
volna pénzt szerezni,jó hogy visszaléptél.
Marosi Péter 2010-08-27 12:43:34
Én is keresgetek dolgokat, amit ellehetne adni, se sajnos nem találok, de ez jó alkalom volt a kisasszonynak, hogy semmiből megismerje a világ! Minden jó, ha jó a vége!
Lina 2010-08-27 06:58:18
nem így müködik..de a fél ország eladhatná magát..akinek van mit
G.Csaba 2010-08-26 15:49:04
Legyél szerelmes, fogj ki egy gazdag pasit :)
Ekkora baromságot már rég láttam :)
Berni Varázs 2010-08-26 08:12:49
mindenkinek joga eldönteni, hogy mit tesz, de mindenesetre gondolkodhatott volna előbb is, mielőtt behülyíti azt a rengeteg embert, aki végig segített neki!!!!
Marosi Péter 2010-08-25 23:26:22
Mindenkinek vannak gondjai Szerafin! Az én történetemre senki se kíváncsi. Minden szomorú történethez tartozik egy megoldás. Gyakran a megoldást nehéz megtalálni. Kérdésre a megoldás mindig az utcán hever, csak ép utána kell nyúlni. A mai társadalmunk sajnos nem olyan, hogy segítsünk egymásnak, de Remélem Miss Spring helyes utat választott és másképp oldódnak meg a gondjai. Az, hogy erre a lépésre szánta el magát szememben sokat nőt, de még is van bennem egy kis sértettség. Nem azért, mert az ötletem, vagy az ötleteim szarok lennének, hanem hátulról jövő nyilatkozatok, és amit mögötte láttam. Még sokat tudnák írni, de mégse akarok nyafizni. Mindenkinek minden jót és sok sikert kivánok!
Lina 2010-08-25 22:05:46
vagy esetleg sajáttal is szolgálhatok..nem csak a Miss P.nek van gondja...
Lina 2010-08-25 22:00:52
ezt a hirdetést találtam..Utolsó lehetőségem,ez nem kunyerálás,tényleg komoly keresek Utolsó lehetőségem,ez nem kunyerálás,tényleg komoly apróhirdetés Üdvözlöm önt/önöket kedves segíteni szándékozó/k.Nehéz szívvel és bevallom őszintén szégyenkezve is írom le ezeket a sorokat,de sajnos rá kellett döbbenjek egyedül nem tudok a problémámon túllépni és ezért kérem a segítséget.Én egy 32 éves nő vagyok,jelenleg munka nélküli.Albérletben élek,keresettel nem rendelkezem,az évek alatt megtakarított pénzemből élek,mivel lassan egy éve nem tudok elhelyezkedni.És sajnos már az is fogytán van.Ez lenne a kisebb probléma,de sajnos egy fél évvel ezelőtt rosszul lettem,orvoshoz mentem kivizsgálás ügyben,ahol kiderült,hogy szívbillentyű daganatom van.Kezelések,orvosok,gyógyszerek és rengeteg pénz kiadás,amit meg oldottam valahogy,mert az egészségemet szerettem volna visszakapni.Amire mindig ígéretet is tettek,mindaddig,míg a borítékok az egyik zsebből a másikba nem csúsztak.Utána meg már kit érdekel,hogy egy fiatal nővel mi történik?A szép szavak,ígéretek jöttek,míg tartott az adakozás,de mára sajnos már nem megy,mert nincs miből.Nincs pénz nem vesznek emberszámba,ez a Magyar mentalitás.Kezdtem letenni,arról,hogy valaha ismét egészséges lehetek és már azzal is kezdtem megbékélni,hogy nem sok időm marad hátra.Elúszni látszott a remény,hogy egyszer én is boldog családos ember legyek!És még is megcsillant egy remény sugár az életembe.Interneten böngésztem,és akkor találtam rá egy Svédországban élő szívspecialistára,aki végez ilyen jellegű műtéteket.Elolvastam a cikkeit mindvégig erősödött bennem,hogy számomra ez a megoldás,míg nem jutottam a cikke végére.Ott dőlt össze az addig felállított rózsaszín fátyol!Miért?Más probléma nem akadt,csak annyi,hogy a kiutazás,bent fekvés,ellátás és műtét majd 3 millió forinti.Hát igen!Megint a pénz ami befolyásolja,hogy ismét visszakapjam az egészségem!Akkor marad tovább a depresszió,félelem és várakozás az utolsó napra.Tudom furcsa,hogy ismeretlen emberekhez fordulok és messzemenőkig szégyenlem is.Kérem ha tud segítsen: OTP bank számom: 11773322-11604471Minden forintot hálás szívvel köszönök!
Shadows Fighter 2010-08-25 20:20:48
Sok mindent olvastam itt és eszemben sincs pálcát törni senki feje felett,aki reménytelennek tűnő helyzetében kétségbeesett döntéseket hoz meg,mint pl.: „ Miss Spring”. Én is meghoztam egy döntést : Árverésre bocsájtom minden tudásomat,a két kezem erejét,az eddigi munkámért kapott öt megyei kitüntetést,a két gyerekem által nyert öt diákolimpiai érmet.Ezeken felül habozás nélkül felajánlanám még - ha nem volna törvénytelen - véremet, a csontvelőmet,ha kell a fél vesémet,a májam egy részét és minden egyéb „ nélkülözhető „ szervemet is.De valószínűleg ezt nem engedélyeznék. Diplomás sportember vagyok,aki zenél és fest.Nem iszom,nem dohányzom és nem drogozok. Ahhoz,hogy megmentsem a lakásunkat és a gyerekeim jövőjét olyan munkához vagy jövedelemhez kell jutnom,ami kihúz bennünket a bajból. Ha nem szexről van szó,hanem csak szimplán arról,hogy egy családot a sok bajbajutott közül megmentsünk,vajon akad-e licitáló? A cél,amitől minden megoldódna : 7.000.000.Ft ! Azt mondják a világhálón bármi megtörténhet és nincs lehetetlen.Van-e aki erre licitál?
Szabis 2010-08-25 20:05:12
és hát igen jókor jött rá, hogy nem jó ez így ahogy van :\ lehet nehéz lesz a pénzt előteremteni, de legalább tisztességesen szerzi majd meg :)
Szabis 2010-08-25 19:58:15
hát sajnálom ami vele történt, de ne csodálkozzon rajta, hogy ennyien kibeszélték mivel ilyen módon pénzt szerezni :\ remélem megoldódik a problémád :)
Marosi Péter 2010-08-25 18:49:42
Kedves Miss Spring! Nagyon örülök annak, hogy így döntöttél és töled és minden szurkolóidtól bocsánatot kérek a beszólásomért. Helyes döntés után közlöm veled, hogy nincs pénzem, de kiengesztelésként, hogy mégse haragudj rám, 1 vacsorára valahol meghívhatlak. Másrész ez viccnek is rossz volt! Kérlek, többet ilyet ne csinálj! Remélem a jövőben helyesen döntesz és sokan büszkék lesznek rád. Csak egy a fontos, hogy helyes úton járj és soha ne add fel!
Lina 2010-08-25 16:43:56
ezt akislányt sajnálom ,..de az a lány aki Mis Spring-ként árulta magát az nem Ő volt.. senki nem mondta el neki, hogy ez nem ilyen egyszerü!
Sz. Szilvia 2010-08-25 16:25:06
Nagyon együttérzek veled, remélem, minél hamarabb megoldódik a helyzetetek. A nyelvvizsga ügyében írj nekem e-mailt (csillagarnyek(a)gmail.com), lehet, hogy tudok neked segíteni.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata