Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Melegfelvonulás gumibottal verekedő rendőrökkel és b*zizással
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 15 ):
Értékelj te is:
Melegfelvonulás gumibottal verekedő rendőrökkel és b*zizással Melegfelvonulás gumibottal verekedő rendőrökkel és b*zizással
2009-09-08 09:55:12

Előző videónkban Steiner Kristóf még arról beszélt, hogy tart a felvonulás utáni agressziótól, de mégis bizakodik. Nos, sajnos nem telt túl békésen a dolog: a Meleg Méltóság Meneten felvonulók ellen megjelent tüntetők túlzott agressziót szítottak!

A Tabu Tv stábja megleste, hogy mi történt a szivárvány homoszexuális menet után, és a balhé sűrűjében forgatott.

"A magyar társadalomnak buzeráns, meleg emberekre nincs szüksége" - kiáltotta fennhangon egy tiltakozó, míg társai fennhangon a "M*cskos b*zik" szavakat skandálták! Ők mondhatni még a békésebb tiltakozók közé tartoztak, hisz olyanok is akadtak akik leköpték a rendőrautókat, sőt egyesek még fizikális erőszakhoz is folyamodtak.

Ekkor jöhetett a rendőrattak a brutális mennyiségű egyenruhással. A sztártévé stábjának sikerült rögzítenie olyan képkockákat is, amikor a rendőrök gumibottal verik a tiltakozókat.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
2009-09-08 11:46:18
Korábban szinte senkit nem zavartak Magyarországon a ratyik. A Budapest Parádé kamionján mindenki mosolyogva, kíváncsian megbámulta őket. Nem volt balhé. Balhé azóta van belőle, mióta az SzDSZ "nyomja" őket hátulról. A magyar érzelmű embereket sérti az, hogy gyermekeikkel igyekszik a média elhitetni, hogy homokosnak lenni jó és divatos dolog. A liberálisok célja, hogy bomlasszák a társadalmakat, eredeti kultúrájukat sorvasszák, mondván az mind maradi, konzervatív! Helyette behozzák a hedonista, drogokkal, nemibetegségekkel, bűnözéssel tarkított életszemléletet. Mely nekik kultúra, nekünk pedig egyszerűen mocsok!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata