Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Malmői siker: ByeAlex
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 2 ):
Értékelj te is:
Malmői siker: ByeAlex Malmői siker: ByeAlex
2013-05-23 10:52:36

Az Eurovíziós Dalfesztiválról hazatért énekes a pihenést választja - ám a nagylemezre sem kell sokat várnunk...

ByeAlex a semmiből jött - és mint mondani szokás - látott és győzött. Már a Dal kapcsán is sok kritika érte, ám valószínűleg pont a fanyalgók lepődtek meg legjobban, amikor kiderült: az Eurovíziós Dalfesztiválok történetében a 2013-as évben Magyarország a harmadik legjobb eredményét szerezhette meg a tizedik helyre szavazott Kedvesem című dallal (Rúzsa Magdi 2007-ben kilencedikként végzett, míg Bayer Friderika 1994-ben a negyedik hely megszerzésével éppen hogy lecsúszott a dobogóról). Alex ennek ellenére továbbra sem sztárként gondol magára - svédországi "kirándulását" is eképp jellemezte: "Hideg volt, hosszú és fárasztó!"

A malmői versenyről Rákay Philip bővebben is beszámolt: "Mennyiben volt más Malmőben lenni, mint tavaly Bakuban, vagy azelőtt Düsseldorfban? A svéd vendégszeretet és szervezés nagyon korrekt volt és nagyon perfekcionista - a maga skandináv letisztultságával együtt. Egész más volt persze a hangulat, mint tavaly Bakuban, dehát Azerbajdzsán egy évvel ezelőtt az egész világnak meg akarta mutatni, hogy ők egy olyan ország, ahová érdemes elmenni. Tulajdonképpen a tenyerükön hordoztak minket az azeriek. Ehhez képest Svédországban ötödszörre rendeztek Eurovíziót, tehát nem mondom, hogy mindennapos esemény, de nem kerítettek különösebb feneket a dolognak."

Az énekes-dalszerzőt - úgy éreztük - nem stresszeli a hirtelen jött népszerűség, és ha dalai nem ismétlik meg a Kedvesem sikerét, akkor sem lesz elégedetlen: "Az új dalom, a Nekemte, amit három hete tettem ki, sem hasonlít semmiben a Kedvesemre. Nem igyekszem azon, hogy valamilyen legyen a dalom. Egyszerűen szeretném közvetíteni a gondolataimat." - a dalt egyébként szerkesztőségünkben is meghallgattuk már párszor, és ugyan elsőre meglepődtünk - de akár még party-slágerként is el tudnánk képzelni! ;-) Alex egyébként - managementje ígérete szerint - egy rövid pihenő után onnan folytatja, ahol a Dal előtt abbahagyta, és ősszel már nagylemezen is hallgathatjuk újdonsült kedvencünk slágereit.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata