Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Madár leütötte Hajdú Pétert
Szavazz a videóra
Értékelés (4.23 / 13 ):
Értékelj te is:
Madár leütötte Hajdú Pétert Madár leütötte Hajdú Pétert
2009-05-12 00:00:00

Erdei Zsolt és Hajdú Péter szinte vérre menőnek nevezhető, de leginkább könnyen fotózható verekedést szimuláltak az Esti Frizbi forgatásán. Kiderült, hogy Hajdú régebben küzdő sportolt, így nem esett nehezére a színlelt ökölvívás. A két csatázó celeb küzdelmét a TV2 műsorvezetője, Kovács Áron kommentálta, fantasztikus beleéléssel.

Erdei Zsolt nem verekedhet a budapesti bokszgálán. Kiütötte őt egy német televízió, amely szerint kettőnél több magyar bokszoló már nem hozna túl magas nézettséget. A bokszoló a Tabu Tv-nek megerősítette a hírt, amely szerint az idén nyárra tervezett bokszgálán már nem vesz részt. Nem hibáztatott senkit, ez saját döntés volt.

Az Universum már nem tudja megvédeni az ökölvívóit, s a nézettségi mutatók érdekében kénytelen nehéz ellenfeleket hozni, ugyanis a német televíziós partner kijelentette kerek perec, hogy nem kellenek az egy menetes KO-k. Nekik 12 menetes vérrel és szenvedéssel teli csaták kellenek. A németek nem magyar bokszolót szeretnének látni a televízióban. Madár szerint két főmérkőzést nem tud már finanszírozni az Univerzum, így Madár nem vállalta. A pénz, melyet Erdei Zsoltnak ajánlottak, már kevés volt bokszolónk számára, így helyette Balzsay Károly mehet a ringbe augusztus 22-én.

„Két főmérkőzést az Universum nem tud finanszírozni, ezért nem jöhet létre ez a mérkőzés számomra. Ennek ellenére még semmi sem biztos, hiszen hivatalos információval még nem rendelkezem. Megkerestek, csak túl kevés pénzt ajánlottak, így ha Magyarországon nem bokszolok, az csak miattam van” – mondta el a Tabu Tv riporterének Erdei Zsolt.

A tervek szerint a jövőben két meccset adna le a német televízió, a ZDF és az egyiken mindig német bunyós lenne a főszereplő. Balzsay Károly mellett a női világbajnok Ina Menzer neve is szóba került, ugyanis neki szánják a másik televíziós mérkőzést aznap este, mert ez sokkal gazdaságosabb megoldás lenne, mintha a két magyar világbajnok bokszolná végig a két utolsó meccset a rendezvényen.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Virag Jozsefne 2010-08-26 10:27:42
Hajdunak egyszer már valaki beverhetne
hogy ne legyen akkora arc.Ugy egyébként
szeretem a müsorait.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata