Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói
Szavazz a videóra
Értékelés (4.56 / 9 ):
Értékelj te is:
Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói Lufieregetéssel ünnepeltek a Class FM dolgozói
2010-11-22 08:17:14

A Tabu Tv stábja is hivatalos volt a kereskedelmi rádió első születésnapja alkalmából rendezett fergeteges eseményre, ahol kismillió celebbel, lufikkal és tortával ünnepeltek a meghívottak!

Pontosan egy évvel ezelőtt egy rohamtempóban éppen hogy elkészült, festékszagú stúdióban állt a Class FM stábja. Fáradtan, kialvatlanul, gyomorgörccsel és izgatottan várta a kis csapat az éjfélt, hogy megkezdődjön a műsor sugárzása. Akkor még hihetetlenül távolinak tűnt ez a nap, ám most Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani, Csiszár Jenő, Jáksó László, Vágó Piros, Szani Roland, Abaházi Csaba, Argyelán Kriszta, Kovács Áron és Garami Gábor együtt ünnepelnek: egy éves lett a Class FM, amelynek munkatársai keményen megküzdöttek a sikerért az utóbbi esztendőben. A rádió minden kollégája összefogással és teljes meggyőződéssel egy éve igyekszik azon, hogy megmutassa, fontos médium.

Már reggel hatkor alig lehetett mozdulni a Morning Show üvegstúdiója környékén, annyi rajongó szerette volna együtt ünnepelni a rádió első születésnapját Sebestyén Balázsékkal. De nem csak a több száz hallgató, hanem sztárok tucatjai, köztük a legismertebb zenészek és énekesek is képviseltették magukat a vidám és rendhagyó szülinapi bulin.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Sz?cs Hajnalka 2011-07-09 17:46:37
jó buli lehetett:) ha Budapesten laknék én is elmentem volna(:
NightBlood CukrozottSzívroham 2011-05-22 20:00:58
:):S
Galcsik Nikoletta 2010-12-01 20:55:10
:D:D
Szabis 2010-11-22 18:13:33
nem szoktam Class Fm-et hallgatni, de 1 év az akkor is 1 év :D és ez a lufis dolog is tök jó :D
Marosi Péter 2010-11-22 11:37:45
1 évvel ezelőtt bizonyos döntések alapján elvesztettük az ország 2 kedvenc csatornáját, Danubius rádiót és a Sláger rádiót. Akkor ez nagy jogi vitát kavart fel és a Sláger rádió pert is nyert, de mégsem kapta vissza a helyét. Az, hogy 2 rádió most ünnepelte az 1 éves szülinapját ez ünnepként fogható fel az egyik oldalról, de a másik oldalról szomorúság, akik a Danubiust, vagy Slágert szerették volna továbbra is hallgatni. A Sláger rádió adott még neten keresztül zenét, de az is megszűnt, mert látta, hogy a mai jogrendszerben nem kaphatja vissza a csatornáját. Én az új adókat nem hallgatom és az se érdekel, hogy kinek az érdekeltsége. Egyet azért nem felejtek el, hogy sok boldog szülinapot kívánjak annak a 2 adónak, amik a kedvenc rádiónk helyén van.
Zrupkó Zsófia 2010-11-22 11:06:46
Én ott voltam és nagyon jó buli volt az egész ami ott volt:) Csak igy tovább
Divinyi Anikó 2010-11-22 10:33:27
Hát,gratulálok:)én nagyon szeretem Balázst és a műsorait is:)Dopeman volt a legaribb:)
Miksi Mari 2010-11-22 10:31:12
nem ünnepelni kell ,hanem végezni a dolgot.Egy év nem sok idő,sőt semmi.Majd tiz évi mulva ha még lesznek akkor visszatérünk.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata