Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Lola: Nem leszek botrányceleb!
Szavazz a videóra
Értékelés (3 / 1 ):
Értékelj te is:
Lola: Nem leszek botrányceleb! Lola: Nem leszek botrányceleb!
2014-09-16 09:15:00

Lola tíz éve a pályán van, és már nem az a tizenhat éves tini, mint aki sokak emlékezetében él - hangsúlyozta az énekesnő, aki azt is kiemelte riportunkban, tőle ne várja senki, hogy botrányokkal egyengesse karrierjét!

Ugyan tényleg sokakban él a tizenhat éves Lola képe, azonban kameránk elé már az a 26 éves, megfontolt, érett énekesnő állt, akinek szeretné, hogy lássák rajongói is az egykori tinisztárt. És itt az egykorin van a hangsúly, hiszen Lola kiemelte: egész máshogy gondolkodik a zenéről és a pop-bizniszről, mint régebben. "Most találtam meg olyan szinten az utamat, hogy nagyon sokat járok fellépni, és engem ez tesz boldoggá. Fontosnak tartom, hogy amit régebben csináltam, azt nagyon szerettem - és szeretem a mai napig is - de most szeretnék egy hatalmas váltást csinálni. Most már nagyon fontos számomra, hogy ha van egy dalom, akkor az élőben legyen feljátszva, hogy zenészekkel dolgozhassak."

"Nem arra megyek, ami most tendencia, hogy minél butábbnak lenni. Bizonyos előadók bármit megtesznek a szereplésért, és már szinte bolondot csinálnak magukból. Nem szeretnék ebbe a sorba beállni , nem fogok balhézni a bulvárlapok hasábjain!" - hangsúlyozta Lola, aki inkább arra koncentrál: a zenéjével hívja fel magára a figyelmet. "A saját dolgaim szeretném csinálni mindenféle sallang és bulvárbalhé nélkül, mert attól már nagyon kivagyok!"


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata