Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Presser: Megteltem a tehetségkutatókkal!
Alekosz: Sosem hívtak fesztiválozni
Korlátlan bulik és piák...
Hajós András sem mindig vicces
Terecskei Rita örökbe fogadna
Balázs Klári: Nincs az a pénz, amiért levetkőznék!
Dévényi Tibor két kívánsága!
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.12 / 17 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Korda György, Csubakka, meg a többi fellépő az EFOTT-ról!
2010. július 16., péntek 14:05


Korda György, Csubakka, meg a többi fellépő az EFOTT-ról! A Tabu Tv riportere még mindig fesztivál őrületben van, most épp az EFOTT fellépőivel beszélgetett.

Még mindig bombasztikus a hangulat az Orfűn zajló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, ahol az internetes sztártévé stábja is a sztárokkal és a fiatalokkal bulizott... meg izé, beszélgetett is velük. "A nagyszínpad egy nagyon más környezet, hiszen előttünk és utánunk is teljesen más stílusú, rock zenekarok vannak a színpadon. Nagy-nagy izgalommal készültünk, táncosokkal és vetítéssel, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyon nagy dolog volt, hogy ma itt felléphettünk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Balázs Klári, aki Korda Györggyel lépett fel az EFOTT nagyszínpadán.

"Azért jók ezek az EFOTT-ok, mert itt a közönség mindig egy kicsit felszabadultabb, mint ha otthon, a saját lakóhelyén kellene szórakoznia, és az itteni koncert mindig egy gyöngyszem a nyári turnéban." - ezt már a Bikini frontembere, D. Nagy Lajos mondta el a Tabu Tv internetes videójában. A nyolcvanas évek kedvelt rock zenekar után a Zanzibár lépett színpadra, aminek a tagjai szempillaspirállal készültek a koncertre, de közben beszéltünk egy Csubakkaként hódító fesztiválozóval is, aki fura jelmezben próbált becsajozni a tó partján.

Sötétedés után a Magna Cum Laude lépett színpadra, ami azért nagy szó, mert az együttes talán még soha sem játszhatott ilyen jó idősávban egyetlen fesztiválon sem. "Nem nagyon tapasztaltuk még meg azt, hogy ilyen komoly fesztiválon ilyen jó időben játszunk, ez az első, és összességében egy nagyon jó élménnyel gazdagodtunk ma este!" - mondja a tabutv.hu riporterének Kara Mihály, a zenekar basszusgitárosa. A fiatalok után egészen reggelig Dévényi Tibi bácsi pörgette a lemezeket, aki nagyon örül, hogy ma már nem azért hívják a hasonló fesztiválokra, hogy cikizzék őt, hanem azért, mert valóban kedvelik a zenéjét és a stílusát.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
NightBlood CukrozottSzívroham
Korda György, Csubakka, meg a többi fellépő az EFOTT-ról!
Csubakka :DxD Ez kemény !Már csak a hang hiányzot habár nem volt messze;)
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Berni Varázs
mekkora buli lehetett <3
Lina
el tudom képzelni...
Szabis
én is elmennék egyszer egy ilyen fesztiválra, bár nem tudom mikor lesz rá időm :) talán jövő nyáron :P
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier