Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.83 / 6 ):
Értékelj te is:
Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem! Klausmann Viktor most jött rá, hogy milyen a szerelem!
2009-12-18 08:56:44

Már hét hónapos Klausmann Viktor kislánya, de csak most jött rá arra, hogy mi is az a szerelem férfi és nő közt! Persze nem arról van szó, hogy Viktor eddig nem szerette volna a kedvesét, de a kislányával már egészen különös kapcsolatot ápol. Klausmann talán még a Szerencsekerék első élő adásánál sem izgult annyira, mint gyereke születése előtt néhány nappal, de már teljes a nyugalom. A tévés szerint a szerelem az, amikor egy hét hónapos kislány, ami az Ő vére, fura hangokat ad ki magából, amikor meglátja őt.

Az újdonsült apukával, Klausmann Viktorral egy éjszakai buliban készítettünk interjút. A népszerű műsorvezető gyermeke ekkor már régen aludt, de az apa megígérte, hogy hazaért, mire felkel a kisasszony. "Rohanok haza, mert a hét hónapos Tamara Eszter kislányom már nemrégiben lefeküdt, de szeretném, ha együtt ébrednénk 6:30-kor, mert pontban ekkor ébred" - meséli a tabutv.hu riporterének Klausmann Viktor, aki imádja a családját.

"Tudod mit, most jöttem rá, hogy mi az a szerelem férfi és nő között! A szerelem az, amikor egy hét hónapos kisasszony, aki a te véred és egy kicsit hasonlít is rád, meglát és hihetetlen hangokat ad ki magából, keze-lába elkezd mozogni, és csillog a szeme, és csak te vagy neki és senki más. Na ez a szerelem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Klausmann, aki jelenleg egy sípálya beindításán fáradozik.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata