Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Kiss Ramóna száguld és lassul
Szavazz a videóra
Értékelés (4.67 / 3 ):
Értékelj te is:
Kiss Ramóna száguld és lassul Kiss Ramóna száguld és lassul
2011-10-17 06:55:00

Kiss Ramónával egy divatbemutatón találkoztunk – elsősorban mégsem erről, hanem a nemrégiben lezárult Lotus Ladies Cup-ról kérdeztük.

„Vége lett a szezonunknak, úgyhogy most már csak edzünk, hogy a rutinunk megmaradjon, de majd jövő áprilisban indul újra a Lotus Ladies Cup Bajnokság, aminek remélem én is részese leszek.” – meséli Kiss Ramóna a Tabu Tv stábjának, aki amatőr létére igen szép eredményeket ért el az idei futam során.

„Hálisten nagyon-nagyon javuló tendenciát mutattam, az első versenyen nyolcadik, és aztán ilyen váratlanszerűen hét-hat-öt-négy-három-kettő. Első helyet soha nem tudtam megszerezni, mert Bús Edina, aki hat éves tapasztalattal rendelkezik, hivatalos autóversenyző, nyilván ő vitte el az aranyérmet majdnem minden versenyünkön, de a profik között az összetettben harmadik lettem, bronzérmet vihettem haza. Szerintem ez kielégítő, úgy, hogy tényleg nem tudtam annyit edzeni, mint a többi lány, hiszen a Barátok Közt az első.” – számol be a tabutv.hu honlapjára látogatóknak a 2011-es megmérettetésről a színésznő.

Rami, aki már rutinos versenyzőként száguld a Hungaroring pályáján, a közutakon lenyugodni látszik: „Én nagyon lendületes vezető vagyok, illetve voltam most már, mert kiéltem minden agressziómat a versenypályán, és ilyen kis lassú lettem. Most már azért dudálnak rám, mert túl lassan megyek.”


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Niczuly Katalin 2011-10-17 10:40:34
Gratulalok nagyon ugyes csajszi:)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata