Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Király Linda mindig is a fiús játékokat szerette
Szavazz a videóra
Értékelés (3.67 / 6 ):
Értékelj te is:
Király Linda mindig is a fiús játékokat szerette Király Linda mindig is a fiús játékokat szerette
2014-10-01 09:23:39

Az énekesnő - talán két fiútestvérének köszönhetően - de sohasem volt egy babaházas-barbies kislány: inkább a focira és a bringázásra szavazott már kicsiként is, de ma is előszeretettel hódol a fiús időtöltéseknek.

Lindát a Telenor Hipernet Napján csíptük el egy interjú erejéig, ahol egy ügyességi csapatjáték kapcsán (amiben Kamarás Ivánnal és Ganxsta Zolee-val szövetkezve nyert is) szóba került, hogy bizony már kicsiként is inkább a fiús időtöltések vonzották, és ez a mai napig nem is változott semmit: "Én egy örök gyerek vagyok! A Monopolytól kezdve minden játékot szerettem, de általában fiús dolgokat csináltunk: fociztunk kint, bicikliztünk - és hasonlók. Most motorozom - van egy Vespám, amit nagyon szeretek - azon kívül a snowboard a nagy szerelem, illetve most boxolok is." - nos, valóban nem klasszikus "lányos" időtöltések... ;-)

Persze az énekesnővel nem csak gyermekkoráról beszélgettünk - karrierje is szóba került. E téren pedig két jó hírünk is van a rajongóknak, méghozzá két nagylemeznyi jó hírünk! "Az egyik azért izgalmas, mert ez lesz az első teljesen magyar nyelvű lemezem. Ez egy best-of lesz tulajdonképpen, rajta az összes Presser-dallal, a Charlie duettel, és még egy-két új szerzeménnyel. Ezen kívül készül egy nagyon személyes lemezanyag is, amit én írok - ez angol nyelvű lesz." - mesélte Linda, akit a Játékkészítőben is láthat a nagyközönség, illetve még jó pár koncerten is belefuthatunk idén - tehát sűrű lesz az elkövetkező pár hónap!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata