Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Kemencés pizza Al Caponeval
Szavazz a videóra
Értékelés (0 / 0 ):
Értékelj te is:
Kemencés pizza Al Caponeval Kemencés pizza Al Caponeval
2014-06-20 08:15:00

A Sirius Club egyszerre repít minket a húszas évek Amerikájába és az itáliai családi pizzázók teraszára - talán ezért is szeretjük annyira!

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor betérünk egy helyre, ahol a külcsín és a belbecs egyaránt megvan. A Sirius Club pont ilyen hely. A külcsín a szesztilalom amerikai klubjait idézi (szinte várjuk, mikor lép be Al Capone lehajtani egy pohár whiskey-t!), meleg hangulatú faborítással a falakon és barna, süppedős, hatalmas bőrkanapéival - míg a belbecs egy étterem esetében ugye az étlapon áll vagy bukik. Jelen esetben határozottan áll - méghozzá vaskos lábakon, vagyis inkább egy rusztikus kemencén - hiszen a Sirius a "klasszikus" a la carte ajánlatok és déli menük mellett (amelyek közt találhatunk Ördögpecsenyét, Fetasajtos csirkét, de akár egy Pasifogó szeletre keresztelt fogást is!) az autentikus olasz ízekre helyezi a hangsúlyt. Teszi mindezt úgy, hogy közben - látványpékségek módjára - szemünk előtt készülnek el a megrendelt pizzák a Sirius fatüzelésű kemencéjében.

Tehát kocsiba be, ablakot le - és irány Kiskunfélegyháza, valamint a Sirius Club! Étlap (csak hogy tudjunk előre tervezni!) a www.siriusclub.hu oldalon.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata