Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Kefír énekelve lépett át 2010-be!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.56 / 9 ):
Értékelj te is:
Kefír énekelve lépett át 2010-be! Kefír énekelve lépett át 2010-be!
2010-01-03 05:00:00

A hazai és külföldi zenészek többségének az ünnepnapok nem a szabadságot, hanem a munkadömpinget jelentik, ugyanis ilyenkor megsokszorozódik a fellépéseik száma. Kefírnél sincs ez másképp: a V-tech volt frontembere csak szórakozásnak tekinti a szilveszteri munkát, hiszen szülei jóvoltából Ő már gyermekkora óta így tölti az ilyen alkalmakat.

Kecskés Tibor, alias Kefír szeret énekelni, és örül annak, ha azt csinálhatja, amit szeret. Bár legtöbben nem munkával képzelnénk el a szilveszterezést, de Ő másképp nem is tudja. "Általában fellépésekkel telik, én nem vagyok az ilyen privát bulik híve. Nagyon szeretek fellépni, hiszen az nekem szórakozás. Fiatalabb koromban is így léptem át az újévbe, valószínűleg ezért szoktam meg a dolgot" - meséli a tabutv.hu riporterének Kefír, aki szülei munkája miatt már gyerekkorában hozzászokott a munkával töltött ünnepek gondolatához.

"A szüleim műsorszervezők voltak, amióta az eszemet tudom. Amikor nekem nem volt fellépésem, akkor mentem velük, és épp valakinek a fellépésén voltam" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a zenész, aki február közepén indul kikapcsolódni.

"Általában mindig január elején szoktam elhúzni a melegebb éghajlatra, de most ez nem így lesz. Hál' istennek nagyon sok a dolog, valószínű, hogy az első videó klip és a kislemez is ekkor fog készülni, és februárban egy nagykoncertem is lesz Miskolcon" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kecskés Tibor, aki a V-tech régi ügyeiről is mesélt az internetes sztártévé videójában.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata