Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Kefir thaiföldi karriert épít
Kefir már Thaiföldön is sztár
Kefir kérésre is ír dalt
Celeb buli a javából - Beszámoló a Tabu Tv Arc választásról
Kefir mindig leveszi a cipőjét
Szőlőszemekkel dobálózó celebek az Újlaki Mulató megnyitóján!
A pia hideg, a lányok szépek!
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.33 / 3 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Kefir dalt írt kedvesének
2011. július 21., csütörtök 15:05


Kefir dalt írt kedvesének Kefirt a V-Tech egyik énekesét kapta mikrofonvégre egy rendezvényen az internetes sztártévé, ahol kiderült, új lemezén fellelhető egy szám melyet a szerelmének készített.

"Szoktam zongorázgatni otthon a kedvesemnek persze. Sajnos nekem a klasszikus értelemben vett zongorám nincsen. A pincémben van egy kis stúdióm és azon belül van egy kis szintetizátor, de hát az mégsem zongora, de persze az nem annyira romantikus mintha egy nappaliban lenne egy nagy versenyzongora és akkor ott történnének mindenféle dolgok, de majd egyszer az is eljön." – mesélte a tabutv.hu riporterének Kefír, aki lemezén, egy szerelmének készített számmal rukkol majd elő.

"Most jelent meg decemberben a V-Tech legújabb lemeze és a "Nem történhet semmi baj" című számot szántam a kedvesemnek. Persze már halotta sokszor a számot, mert általában úgy születnek ezek a dalok, hogy először csak a hangszerelésre figyelek és aztán megszületik a szöveg is. A szöveget, amikor írtam persze nem volt ott és egyik nap odaültem elé, hogy tessék, itt van ez lett a nótából, amit hallottál." – számol be a Tabu Tv riporterének a V-Tech nevezetű formáció egyik tagja.

"Nincs oka rá, hogy féltékeny legyen azokra a lányokra, akikkel én együtt szoktam fellépni, mivel ő sokkal szebb bármelyiknél. Nagyon dekoratív, nagyon szép, nagyon jó vele élni és nem utolsó sorban nagyon jól főz. Házias is tehát mindenféle szempontból kielégítő a számomra. A hűség az nem belülről fakad, hanem az önmegtartóztatás és ha én nem akarom megcsalni, akkor nem fogom megcsalni." – meséli a videóban Kecskés Tibor.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Binder Mónika
Kefir dalt írt kedvesének
oohh nooo :)
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Vakond100
Na végre egy normális embert is lehet látni.
Kovács Viktória
milyen romantikus... :))
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier