Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Kefir dalt írt kedvesének
Szavazz a videóra
Értékelés (4.33 / 3 ):
Értékelj te is:
Kefir dalt írt kedvesének Kefir dalt írt kedvesének
2011-07-21 15:05:00

Kefirt a V-Tech egyik énekesét kapta mikrofonvégre egy rendezvényen az internetes sztártévé, ahol kiderült, új lemezén fellelhető egy szám melyet a szerelmének készített.

"Szoktam zongorázgatni otthon a kedvesemnek persze. Sajnos nekem a klasszikus értelemben vett zongorám nincsen. A pincémben van egy kis stúdióm és azon belül van egy kis szintetizátor, de hát az mégsem zongora, de persze az nem annyira romantikus mintha egy nappaliban lenne egy nagy versenyzongora és akkor ott történnének mindenféle dolgok, de majd egyszer az is eljön." – mesélte a tabutv.hu riporterének Kefír, aki lemezén, egy szerelmének készített számmal rukkol majd elő.

"Most jelent meg decemberben a V-Tech legújabb lemeze és a "Nem történhet semmi baj" című számot szántam a kedvesemnek. Persze már halotta sokszor a számot, mert általában úgy születnek ezek a dalok, hogy először csak a hangszerelésre figyelek és aztán megszületik a szöveg is. A szöveget, amikor írtam persze nem volt ott és egyik nap odaültem elé, hogy tessék, itt van ez lett a nótából, amit hallottál." – számol be a Tabu Tv riporterének a V-Tech nevezetű formáció egyik tagja.

"Nincs oka rá, hogy féltékeny legyen azokra a lányokra, akikkel én együtt szoktam fellépni, mivel ő sokkal szebb bármelyiknél. Nagyon dekoratív, nagyon szép, nagyon jó vele élni és nem utolsó sorban nagyon jól főz. Házias is tehát mindenféle szempontból kielégítő a számomra. A hűség az nem belülről fakad, hanem az önmegtartóztatás és ha én nem akarom megcsalni, akkor nem fogom megcsalni." – meséli a videóban Kecskés Tibor.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Kovács Viktória 2011-08-29 15:07:12
milyen romantikus... :))
Vakond100 2011-07-22 11:25:29
Na végre egy normális embert is lehet látni.
Binder Mónika 2011-07-21 21:51:00
oohh nooo :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata