Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Inzultus! Szájon nyalták a riporterünket a Kamionosok és Kurvák bulin!
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.31 / 35 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Kamionosok és Kurvák a Nyugatinál
2010. március 04., csütörtök 16:30


Kamionosok és Kurvák a Nyugatinál A múlt héten megrendezésre került a budapesti fiatalok legnagyobb örömére, az óriási visszhangot kiváltó Kamionosok és Kurvák parti, ahol stábunk is tiszteletét tette. "Inkább már mozgalom, mint sem egy egyszerű parti." Hirdette a meghívó, ahol kikötötték, hogy a szerKÓD legyen hiteles és egyértelmű. A videónkból számodra is ki fog derülni, hogy ki öltözött kamionosoknak és ki kurvának. Ezen az estén mindenki elereszthette magát, amit meg is tettek. Legújabb riporterünk sem húzta ki magát az örültségek éjszakáján. A Francia percek Farkas Katival című, mostantól állandó rovatunknak méltó debütálása volt a Kamionosok és Kurvák parti!

Tehát fogadjátok szeretettel legfrissebb műsorvezetőnket, a Benkő Show-ból megismert Farkas Katit, akinek egy külön blokkot szánunk hétről-hétre a Tabu Tv videó gyűjteményében. A buli kellős közepébe csöppen be riporterünk, ahol már enyhén szólva is jól érzik magukat, és egymást a fiatalok. Ötletesebbnél, ötletesebb szerkókban pompáztak a delíriumtól boldog, kockás inges, borostás fiúk és a mélyen dekoltált, kihívó lányok."Én nem vagyok kamionos, ő meg nem kurva! De ma este igen. Sajnos Ifát nem tudtam intézni, pedig jó lett volna azzal jönni!" - ecsetelte az egyik kamionos, akinek egy óvszer lógott a fülbevalója helyéről. "A lányok szégyenérzet nélkül öltöznek annak, aminek amúgy minden péntek este. De most ez legális!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével az egyik még kint, a Nyugati téren várakozó fiatal. "A többi lotyó az lelépett most, de az a jelmondat, hogy nullára vagy pozitívban kell kihozni ezt az estét." - mesélte egy még a helyre be nem jutott örömlánynak öltözött hölgy.

"A kamionozás nekem egy életforma. Úgy fogom föl, mint az ételt és az italt!" - kiáltott bele a Tabu Tv kamerájába egy a táncparketten szórakozó fiú. "Aki ezt kitalálta az egy nagyon-nagyon nagy arc volt, mert igazából a belsőnkben mindenkiben benne van a kamionos és kurva, ha akarja, ha nem!" - érvelt egy tanult, önmagát kamionsofőrnek aposztrofáló. Végül egy, a sötétben is napszemüveget viselő sofőr tette rá a végszót és vonta le a konklúziót, mit is jelent a megjelenteknek ez a nem mindennapi buli: "Ide nem azok jönnek, akik csak úgy rázni akarnak egyet, hanem ennek van egy kultusza az egésznek."
Kapcsolódó - hírek a témakörbenImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier