Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Jobbikos románc! Dúró Dóra és Novák Előd egy pár!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 44 ):
Értékelj te is:
Jobbikos románc! Dúró Dóra és Novák Előd egy pár! Jobbikos románc! Dúró Dóra és Novák Előd egy pár!
2010-04-01 10:30:00

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője exkluzív interjút adott a Tabu Tv riporterének. A Jobbikos tisztségviselő őszintén beszélt a magánéletéről, és az is kiderült, hogy a párt alelnökével, Novák Előddel és boldog házasságban. A szóvivő csak nálunk árult el apró titkokat a kapcsolatukról, és a lánykérés romantikus körülményeiről!

A választások előtt minden jelentősebb párt egy politikusát próbáljuk meg közelebbről bemutatni a nézőknek. Most Mesterházy Attila, Seres Mária és Ivády Gábor után jöjjön Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője, aki exkluzív interjút adott a Tabu Tv-nek. "2008 óta férjnél vagyok. A kedvesem is politizál, Ő alelnök: Novák Elődnek hívják. A pártkapcsolatot párkapcsolattá is alakítottuk!" - meséli a tabutv.hu videójában Dúró Dóra, akivel a Jobbik irodájában beszélgettünk.

"Akkor figyeltem fel rá, amikor még 2005-ben egy egyszemélyes demonstrációt tartott az Országgyűlésben. Később itt a Jobbikban ismerkedtünk meg, és a három éves évfordulónkon volt az esküvőnk. Előddel a Jobbik Hajógyári majálisán elmentünk sétálni, és egészen a Duna parton kérte meg a kezem. Nagyon romantikus volt! Nagyon váratlanul ért, hiszen előtte sohasem beszéltünk házasságról, de jelenleg nagyon boldogok vagyunk!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dúró Dóra, aki hamarosan közös gyermeket is tervez az alelnökkel.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata