Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
LL Junior tömegeket táncoltatott
Vili bácsi pap lett!
Csala Zsuzsa: A Vidám Színpaddal anno egy műfaj szűnt meg!
Edvin Marton Beatlest játszik
Beleznay Endre: minél messzebb megyünk, annál jobb a közönség
Jelentkezz a Tabu Tv arcának 2012-ben is!
Csellengőket keres a Tabu Tv
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.5 / 44 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Jobbikos románc! Dúró Dóra és Novák Előd egy pár!
2010. április 01., csütörtök 10:30


Jobbikos románc! Dúró Dóra és Novák Előd egy pár! Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője exkluzív interjút adott a Tabu Tv riporterének. A Jobbikos tisztségviselő őszintén beszélt a magánéletéről, és az is kiderült, hogy a párt alelnökével, Novák Előddel és boldog házasságban. A szóvivő csak nálunk árult el apró titkokat a kapcsolatukról, és a lánykérés romantikus körülményeiről!

A választások előtt minden jelentősebb párt egy politikusát próbáljuk meg közelebbről bemutatni a nézőknek. Most Mesterházy Attila, Seres Mária és Ivády Gábor után jöjjön Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője, aki exkluzív interjút adott a Tabu Tv-nek. "2008 óta férjnél vagyok. A kedvesem is politizál, Ő alelnök: Novák Elődnek hívják. A pártkapcsolatot párkapcsolattá is alakítottuk!" - meséli a tabutv.hu videójában Dúró Dóra, akivel a Jobbik irodájában beszélgettünk.

"Akkor figyeltem fel rá, amikor még 2005-ben egy egyszemélyes demonstrációt tartott az Országgyűlésben. Később itt a Jobbikban ismerkedtünk meg, és a három éves évfordulónkon volt az esküvőnk. Előddel a Jobbik Hajógyári majálisán elmentünk sétálni, és egészen a Duna parton kérte meg a kezem. Nagyon romantikus volt! Nagyon váratlanul ért, hiszen előtte sohasem beszéltünk házasságról, de jelenleg nagyon boldogok vagyunk!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Dúró Dóra, aki hamarosan közös gyermeket is tervez az alelnökkel.
Kapcsolódó - hírek a témakörbenImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier