Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Jáksó László kiakadt: nem kér Bochkor Gábor forradalmából!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.47 / 99 ):
Értékelj te is:
Jáksó László kiakadt: nem kér Bochkor Gábor forradalmából! Jáksó László kiakadt: nem kér Bochkor Gábor forradalmából!
2009-11-09 12:40:50

Mint ahogyan arról már korábban a Tabu Tv is beszámolt, az ORTT határozata szerint november 18-tól már más rádiók szólnak a Sláger és a Danubius Rádió frekvenciáin. Van aki türelemmel, van aki nyilatkozatstoppal és olyan is van, aki remény harccal küzd a visszafordíthatatlannak tűnő tény ellen. Jáksó László szerint Bochkor Gábor is az utóbbi kategóriába tartozik: fanatizálni próbál tömegeket!

A Danubius Rádió helyett az Advenio, a Sláger Rádió helyett pedig az FM1 konzorcium nyerte el a műsorszolgáltatói jogot az országos földfelszíni rádiófrekvenciákhoz. Jáksó László a Danubius Rádió műsorvezetőjeként beszélt a tabutv.hu-nak arról, hogy mit gondol a megszűnésről és a többi műsorvezető véres médiaharcáról.

"Az embernek ilyen esetekben sem illik siránkoznia és főleg nem a saját seggének védelmében nem. Azért kell harcolni, aminek esélye és oka van. Mi 12 évvel ezelőtt már tudtuk, hogy ezen a napon lejár a koncesszió. Egyetlen ember az, aki ezt az egészet nem akarta tudni, aki sok mindent még ezen kívül nem tud és aki megijedt attól, hogy hová fog menni és milyen fizetést fog felvenni jövő hónapban: ez pedig Bochkor Gábor" - meséli a tabutv.hu riporterének Jáksó László, aki nem akar gúnyolódni kollégáján, de még sem ért vele egyet teljesen.

A műsorvezető szerint nem egészséges, ha Bochkor Gábor fanatizálni próbálja a tömegeket, tüntetéseket szervez és forradalmakat akar irányítani. "Gábor mindezt csak annak az érdekében teszi, hogy neki legyen állása, mert csak erről beszélt, semmi másról" - mondja felháborodva a tabutv.hu riporterének Jáksó, aki szerint nem a műsorvezetőknek, hanem sokkal inkább az íróasztalok mögött üllőknek lesz problémás a munkakeresés.

"Azokat akik irodában dolgozni, azokat nem fogják megkeresni vagy nem feltétlenül. Velük mi lesz?! Miért nem erről beszél a Bochkor?!" - fakadt ki a Tabu Tv videójában Jáksó László, akinek a kirohanásáról hosszabb videót a tabutv.hu-n nézhetnek meg!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Halmai Gábor 2009-11-24 19:10:48
Lacika!! Bocskornak nem hinném, hogy megélhetési gondjai lennének, a pályázat lebonyolításával van baja!!!
Kovács Liliána Zsuzsanna 2009-11-11 14:28:14
Bochkor szánalmas vagy....
Maninmask Mask 2009-11-10 01:46:17
Kicsit sárga kicsit savanyú, de a miénk, és mi ezért is szeretjük. Jáksó László, a mi Lacink? Szerintem igen. Nem egy Alain Delon? Hát indult ő szépségversenyen? Szerintem nem. De a rádiózást azt jól csinálja, no meg a heti hetest is, már azon a bizonyos mozgástéren belül amit engedélyeznek neki. Hajrá Laci, ahol lesz a Jáksó Hot Twenty ott leszünk mi is!
Mageking 2009-11-09 18:22:11
Az egész stábért lobbyzik amúgy szerintem :) Nem hiszem, h neki kellene félnie, h nem talál melót. Esetleg nem ELSŐ lesz, hanem második, de akkor is klasszisokkal jobb, mint az, aki tényleg nem "harcol", hanem lazán leveti magáról a felelősséget, kibújva minden alól, ami árthat neki, a "karrierjének", amit #ff0000 tintával írtak; félreáll, nehogy megjelenjen a neve egy olyan verbális plakáton ami 1 jó ügy érdekében rajzoltatott. (csúnyábban: lehet, h megvan neki már a helye, de sajnos az arcát nem láthatjuk, mert sok s*ge takarja el). Kívánok sok sikert!
Fekete Réka 2009-11-09 13:42:37
Na most ebben a témában mellette vagyok. 100%osan. Nem azon kéne sírni, h velük mi lesz. Ismerik és szeretik őket mi a f...t kell sírni? Azokkal ki foglalkozik, akik háttérben dolgoztak? Senki. Na látjátok. Ez hángöri.
Baksa Bence 2009-11-09 13:06:36
így van.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata