Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Izom alatt természetesebb a plasztika! (+18)
Szavazz a videóra
Értékelés (2 / 3 ):
Értékelj te is:
Izom alatt természetesebb a plasztika! (+18) Izom alatt természetesebb a plasztika! (+18)
2011-08-31 15:00:00

A Tabu Tv stábja ezúttal is dr. Tizedes György pécsi rendelőjében forgatott, ahol a szakember Mónikával közösen beszélte meg azt, hogy az izom alatt természetesebbnek és jobbnak fog hatni a mell.

„Mellnagyobbítást kértem és szemhéjplasztikát. A cici megnagyobbítása az nekem gyerekkori álom, hogy ezt egyszer majd meg kell csinálnom, mert szerintem úgy vagyok egy kicsit nő és úgy érzem jól magam, ha ez nekem meg van csinálva. Nekem ez fontos. Úgy tudom, hogy izom alá fogja behelyezni nekem, hogy annál is természetesebb legyen.” - meséli a tabutv.hu riporterének Mónika, aki izgatottan lépett be a DaVinci Magánklinika rendelőjébe. A műtét előtt dr. Tizedes György beszélgetett a pácienssel, a rövid konzultáció után pedig az első berajzolásokat is megejtették.

„Nem kell megijedni, nem mindenhol metszek, ahol rajzolok. A két cici között lényeges különbség van, ezért már előre kimérjük azokat a lehetőségeket, ahol tudunk majd változtatni.” - nyugtatja Mónikát az orvos, aki máris elmondja, hogy mi a baj a nő emlőivel. A szakember ezután filctollat ragadott és berajzolta a segédvonalakat, egy modern szerkezet segítségével 3D rajzot készített Mónika beavatkozás utáni külsejéről, ezután pedig máris a műtő felé indultak... A Tabu Tv stábja Mónika műtétét is rögzítette, a videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata