Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Istenes Bence motorra pattan
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 3 ):
Értékelj te is:
Istenes Bence motorra pattan Istenes Bence motorra pattan
2011-09-19 06:13:00

A Tabu Tv stábja a Pati Autósiskolában találkozott a műsorvezetővel, aki az autós jogosítvány után most egy motoros jogsira vágyik.

„Most egy motoros jogosítványra készülök tulajdonképpen. Ma lesz az első forgalmi órám, a rutin és az elmélet már megvan szerencsére, ma megyünk ki először forgalomba, úgyhogy egy picit izgulok is bevallom őszintén.” –árulta el Bence a Tabu Tv nézőinek.

„Kiskoromban én motorversenyeztem, nyilván a kis motorokkal, aztán robogóztam, évről-évre mindig robogóval közlekedtem, mert az autós jogsival lehet robogót vezetni ötven köbcentiig és most pedig csak azt gondoltam, hogy itt a nyár, ráérek olyan szinten, hogy ilyeneket, amiket év közben nem tudok megcsinálni, azokat most esetleg elkezdem, mint a motoros jogsi, mint a zongoratanulás és így tovább. Így akartam egy kicsit emelni a tétet, tehát, hogy ne csak robogóval tudjak közlekedni, hanem esetleg jövőre már egy nagy motorral is.” – mondta stábunknak a műsorvezető.

„Az elméleti vizsgán azért izgultam, mert már hét éve van autós jogosítványom és van egy csomó dolog, amit az ember elfelejt meg rutinból csinál és ezért izgultam, hogy hét éve van jogsim és ha megbukok véletlenül az borzasztó ciki lesz, de elsőre meglett és átmentem, aztán jött a rutin és az is meglett szerencsére.” – avatott be egy titokba minket Bence, de nagyon elégedett a Pati Autósiskolával: „Itt mindenki tök aranyos, nagyon jó hangulatban zajlanak az órák, úgyhogy én imádok idejárni a Pati suliba.”


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata